El cantant Robbie Williams ha confessat en una entrevista que ell i la seva família no tenen on viure després de vendre totes les seves propietats. Entre rumors d'haver venut a Drake una de les seves cases per més de 40 milions d'euros, l'artista parla del seu difícil estil de vida i dels obstacles per decidir on anar amb els seus quatre fills petits, que han d'anar a l'escola, així com les seves gires mundials i els seus rodatges televisius.

Robbie Williams confessa que no té on viure

Així ho explicava a la ràdio australiana, en la que admetia: "En realitat no som enlloc, no tenim casa en aquest moment, hem venut pràcticament tot i estem intentant posar-la una solució". La principal preocupació són els seus quatre fills: Theodora, de nou anys, Charlton, de set, Colette, de tres, i Beau, de dos, que té en comú amb la seva dona Ayda Field, de 42 anys. Segons el cantant, "són un trencaclosques que intentem resoldre".

I és que la problemàtica rau que, si han d'anar a l'escola amb la resta de nens, no veuen el seu pare, que sol viatjar per tot el món i és incapaç de ser amb ells el temps necessari; però si reben l'educació a casa, tindran una altra sèrie de problemes, explicava als locutors del programa australià, que també van intentar fer-li confessar informació sobre els seus acords immobiliaris. Els mitjans locals indicaven recentment que Robbie Williams havia venut la seva mansió de Los Angeles al raper Drake per 41 milions d'euros.

Robbie Williams / Joe Giddens

Robbie Williams ha venut totes les seves propietats i ara no té on viure / Joe Giddens

El cantant no va voler confirmar-ho i va assegurar: "Si fos cert, hauria firmat un acord de confidencialitat amb el canadenc a qui la hi vaig vendre" i s'excusava: "No podria revelar res del tema, em ficaria en problemes". A més, aquest gener va vendre la seva casa a Wiltshire, Anglaterra, per 8 milions d'euros, encara que el comprador no ha estat revelat ni se sospita de grans famosos, com és el cas de la mansió suposadament venuda a Drake.

Ven totes les seves cases a preu d'or

En la mateixa entrevista revelava alguns detalls de la seva pel·lícula biogràfica Better Man, de la qual va confirmar el rodatge a Austràlia i amb què està molt content, tal com ell mateix admetia: "Per a un narcisista com jo és un projecte meravellós perquè es tracta de mi i de la meva vida", i detallava que el llargmetratge tractaria sobre les "parts sucoses abans que perdés la meva testosterona". El seu projecte compta amb l'adaptació del cineasta australià Michael Gracey, que va dirigir l'èxit The Greatest Showman.

Fa poc, en una altra entrevista, Robbie Williams assegurava que s'havia vist obligat a mirar la vida des d'una altra perspectiva després de la inesperada mort del seu amic Shane Warne. El cantant admetia: "La seva mort m'ha inspirat a pensar en la vida d'una manera diferent, i la fragilitat de la vida és aterridora".