La premsa alemanya ha confirmat la mort de Jordi Bongard, jugador del filial del Borussia Mönchengladbach. El jugador ha mort en un accident de cotxe que va tenir lloc dimecres a la nit. Bongard havia firmat recentment el seu primer contracte professional i formava part de la plantilla del filial de l'equip alemany.

Jordi Bongard jugava com a central, lateral esquerre i fins i tot com a pivot defensiu. Era un jugador de 20 anys que estava ben valorat al seu equip, fins i tot havia entrenat alguna vegada amb els membres del primer equip d'aquesta entitat que juga en la Bundesliga, la màxima categoria del futbol alemany.

El defensa va arribar a l'estiu de 2013 al Borussia Mönchengladbach i després de gairebé una dècada en el club es preparava per fer l'últim salt i convertir-se en un dels integrants de la primera plantilla. Abans de fitxar pel Borussia havia vestit les samarretes de l'Alemannia Aachen i el TV Konzen.

El seu equip, el Borussia Mönchengladbach ha emès un comunicat a les seves xarxes socials en el qual han volgut donar-li un últim adeu a Bongard. La publicació va acompanyada d'una fotografia del defensa central i d'un emotiu text: "El Borussia plora la mort de Jordi Bongard. El nostre jugador del sub 23 ha mort aquesta nit en un accident de trànsit. El nostre més sincer condol a la família i amics en aquest moment tan difícil. Jordi sempre estarà als nostres cors i pensaments!"

Els dirigents de l'equip alemany han decidit suspendre tota l'activitat del primer equip i del filial. S'han cancel·lat els entrenaments i la roda de premsa d'Adi Hütter prèvia al partit que jugarà l'equip blanc contra el Wolfsburgo.

Diversos equips han publicat un tweet recordant Bongard

Les xarxes socials s'han omplert de publicacions per recordar la figura de Jordi Bongard. Alguns dels equips alemanys de la Bundesliga han publicat alguns tweets en els quals han volgut transmetre les seves condolences als seus familiars i amics.

També el Reial Madrid ha volgut estar del costat dels seus éssers estimats: "El Reial Madrid vol expressar les seves condolences i el seu amor als seus familiars i éssers estimats, al seu club i a la seva afició. DEP". La Federació Alemanya de Futbol (DFB) ha publicat un missatge de comiat a les seves xarxes socials. Jordi Bongard havia jugat amb les categories inferiors del seu país, concretament en les categories Sub-17 i Sub-18.

Un jugador de rugbi va morir a Anglaterra

La setmana passada va morir el jugador de rugbi Jack Jeffery a Anglaterra. L'esportista de l'Evesham, de 27 anys, va perdre la vida per una lesió greu al braç mentre anotava un assaig per al seu equip en el partit que enfrontava al seu club i el Berkswell.

L'esportista es va fracturar el braç i va quedar estirat al terreny de joc, ràpidament va ser atès pels metges i va ser traslladat a l'Hospital Walgrave. Va estar diverses hores en el centre mèdic, però va acabar morint després d'unes hores.

Glenn Jeffery, pare del mort, va parlar sobre la mort del seu fill: "Estava inconscient, però en algun moment el seu cor es va aturar durant 30 minuts. Va perdre una gran quantitat de sang i, malgrat els millors esforços (dels metges), no van poder salvar-lo i va morir a la sala d'operacions", va dir.