Un home va assaltar fins a quatre persones en una benzinera de Tarragona en tan sols 15 dies. La peculiaritat d'aquest lladre és que sempre ho feia a la mateixa gasolinera: va robar diferents objectes dels clientes entre el 15 i el 30 d'octubre. Així ho han comunicat els Mossos d'Esquadra després que el detinguessin aquest dimarts cap a les 8.35 hores a la rambla de Ponent de la ciutat. L'arrestat, un noi de 28 anys, va passar aquest dimecres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Robava sempre a la mateixa benzinera de forma recurrent

L'home va realitzar el seu primer robatori en aquesta gasolinera d'un polígon industrial de Tarragona el 15 d'octubre, que es des quan la policia catalana té coneixement dels fets. Aquest primer cas va donar-se pels volts de les nou de la nit, quan una clienta posava benzina i un individu li va sostreure la bossa de mà que havia deixat al seient amb un telèfon mòbil, documents i diners en efectiu. Tot i l'èxit del furt, l'ara arrestat no en va tenir prou i va actuar novament el 21 i 22 d'octubre a la mateixa estació de servei i amb el mateix modus operandi

Aquest segon cas, concretament, va tenir lloc cap a dos quarts de deu de la nit. La víctima estava omplint el dipòsit i, en aquell moment, el lladre va sostreure-li el mòbil. L'endemà, a les 7.45 hores, va robar una altra persona dos telèfons mòbils, documents i diverses claus, entre elles les d'un vehicle. Per últim, el 30 d'octubre a un quart de nou va aprofitar que un camioner va parar a posar benzina per entrar a la cabina i també emportar-se el telèfon sense que se n'adonés. 

Arran de les actuacions recurrents i de les càmeres de seguretat de la gasolinera d'aquest polígon industrial de Tarragona, els Mossos d'Esquadra van poder identificar-lo i comprovar que es tractava d'un lladre multireincident amb 20 antecedents policials. Una cop detingut a la rambla de Ponent de Tarragona aquest dimarts al matí, i després de passar a disposició judicial, ha tornat a quedar en llibertat, tot i que amb càrrecs.