Un home de 41 anys va ser brutalment atacat el passat diumenge a Lleida per un grup de persones que li van robar la cartera i el telèfon mòbil. Els fets van tenir lloc de matinada a la cruïlla entre l'avinguda Prat de la Riba i el carrer Pi i Margall. Els assaltants, entre quatre o cinc joves, el van agafar per l'esquena i el van asfixiar fins a estar a punt de matar-lo. Un cop li van robar els objectes de valor que portava a sobre, el van abandonar inconscient al mig del carrer, fins que una parella que passava per allà el va ajudar i va alertar els cossos policials.

Segons la víctima ha explicat al diari Segre, els fets van passar quan acabava de sortir d'una discoteca i ja marxava cap a casa. Un grup de quatre o cinc joves se li va apropar i un d'ells li va demanar una cigarreta. Mentre la buscava per donar-li, els nois el van començar a atacar amb violència. Li van donar un cop al cap i un dels agressors el va agafar per l'esquena, li va envoltar el coll amb el braç i va començar a estrènyer fins que ja no podia respirar i va perdre la consciència sense poder demanar ajuda a ningú.

Li van robar la cartera i el telèfon mòbil

La següent imatge, encara mig atordit per l'atac, va ser la d'una parella que passava per aquell carrer i el va despertar per ajudar-lo. Els va explicar el que li acabava de passar i va ser aleshores quan va comprovar que li havien robat la cartera amb tots els diners, targetes i documentació personal que hi portava. També li havien robat el seu telèfon mòbil, valorat en uns 1.000 euros. La parella que l'havia trobat va alertar els Mossos d'Esquadra, que van enviar una patrulla a la zona. La víctima va ser traslladada a un CAP, on li van fer una revisió per comprovar les ferides i el seu estat de salut. Posteriorment, va anar a una comissaria del seu municipi per a presentar una denúncia pel robatori. La policia catalana ha obert una investigació per tal de localitzar el grup de lladres, identificar-los i poder-los detenir.