Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat penalment un motorista acusat de conduir sense carnet i de forma temerària, suposant un perill per a la resta de conductors. Els fets han tingut lloc a la capital del Segrià quan passaven pocs minuts de dos quarts d’una de la matinada d’aquest dijous. La policia municipal havia muntat un control de documentació de vehicles al carrer Baró de Maials i els agents han fet aturar una motocicleta que s’aprovava a ells.

Revisant la documentació facilitada pel conductor, els agents han comprovat que l'home no s’havia tret mai el permís de circulació per aquest tipus de vehicles. En veure que l’havien descobert, el conductor ha arrencat la moto i ha accelerat ràpidament per fugir del control policial. Diverses patrulles de la policia local han iniciat una perillosa persecució per diferents carrers del barri de Balàfia de la capital del Segrià, en direcció als afores de la ciutat.

El motorista s’ha posat contra direcció per diversos carrers, provocant que els vehicles que circulaven en aquell moment haguessin de fer maniobres per esquivar-lo i no xocar-hi. Finalment, la motocicleta ha pogut ser aturada quan circulava pel camí del Burot. El conductor, un home de 37 anys, ha estat denunciat per conducció temerària i no tenir carnet de conduir. Una grua s’ha emportat la motocicleta fins al dipòsit municipal.

Denunciat un altre conductor per falsificar la ITV

En el control policial de documentació, la Guàrdia Urbana de Lleida també ha denunciat penalment un altre conductor de 37 anys per falsedat documental. Segons ha explicat la policia local a través del seu compte de Twitter, un dels vehicles que han aturat portava un adhesiu de la ITV fals enganxat al parabrisa.