El segon assassinat de l'any a Catalunya, la passada Nit de Reis, ha estat resolt pels Mossos d'Esquadra. La policia catalana ha detingut tres homes i una dona d'entre 26 i 36 anys presumptament relacionats amb la baralla a ganivetades i posterior mort violenta d'un altre home de 42 anys a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) el passat dijous 5 de gener. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els arrestats són quatre persones de nacionalitat dominicana, mentre que la víctima era originària d'un país africà. L'agressió va produir-se al districte de Santa Eulàlia de la segona ciutat catalana.

L'home va morir poc després de l'enfrontament per les ferides provocades per l'arma blanca emprada. L'apunyalament va ser registrat com el segon comunicat de Catalunya, tot i que va produir-se poques hores abans que un altre a Barcelona la matinada del dia de Reis on va morir un jove de nacionalitat hondurenya en una baralla a la Via Julia, al districte de Nou Barris. Pel crim de l'Hospitalet de Llobregat, la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud de la policia catalana va obrir una investigació per esclarir els fets i identificar els autors materials. I així ha estat, precisament aquest dimarts.

Presó provisional per a tots quatre

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'Hospitalet de Llobregat quatre persones, tres homes i una dona, implicades, presumptament, a la baralla que va produir-se la Nit de Reis a la ciutat. Estan acusats de la mort violenta de l'altre individu que va protagonitzar l'enfrontament al carrer amb ells. Després de l'arrest i prestar declaració davant dels agents, han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 5 de l'Hospitalet de Llobregat i la jutgessa ha decretat l'ingrés a presó provisional per a tots quatre.