Un agent de la Guàrdia Urbana de Badalona i un mosso d'esquadra fora de servei van rescatar ahir divendres un menor que havia quedat atrapat en un balcó a ple sol al centre de Badalona (Barcelonès). L'incident es va produir al carrer Canonge Baranera i el nen, d'uns 3 anys, es trobava sol, completament despullat i plorant desesperadament.

Polèmica a les xarxes socials per l'incident

En el vídeo publicat a les xarxes socials per l'exalcalde del PP de la localitat, Xavier García Albiol, es pot veure com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es col·loca just sota el balcó –al número 52 del carrer Canonge Baranera- i, des del sostre del vehicle, dos homes poden accedir-hi i rescatar el menor en braços.

"Commocionat per les imatges. Ahir al centre de Badalona un nen despullat, tancat al balcó durant més d'una hora plorant fins que han arribat els serveis d'emergència per rescatar-lo. Exigeixo que Ajuntament i Generalitat depurin responsabilitats davant aquesta salvatjada", ha piulat l'exalcalde, que ha demanat responsabilitats al consistori i a la Generalitat.

albiol
Publicació d'Albiol I Imatge: Twitter

Respostes a García Albiol pel vídeo publicat

Per la seva banda, el tercer tinent d'alcalde de Badalona, David Torrents, ha assenyalat que el succés seria accidental: "Ahir al carrer Canonge Baranera de Badalona un menor va ser rescatat del balcó de casa seva per la Guàrdia Urbana de Badalona i un mosso fora de servei. En principi tot va ser accidental i els Serveis Socials estan a sobre des d'ahir".

david
Resposta de David Torrents a Albiol I Imatges: Twitter

També ha retret a Albiol la publicació del vídeo: "Publicar el vídeo del menor és repugnant".