Agressió i persecució pels carrers de Balaguer (Noguera). Un home n'ha perseguit un altre i l'hauria intentat matar amb un ganivet i una destral a la ciutat lleidatana aquest dilluns 6 de maig pels volts de les dues de la tarda. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, l'atacant hauria fet caure la víctima de la bicicleta quan circulava pel municipi, tot i que en aquests moments encara no se sap si el va envestir amb el vehicle o va baixar i el va colpejar abans de perseguir-lo corrents amb les dues armes blanques a la mà. 

Detingut per intentar matar-lo a ganivetades

Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís d'un home que estava perseguint un altre per Balaguer i han anat fins al lloc. Per a quan han arribat, l'agressor, de 51 anys, havia assestat una ganivetada a la víctima, de 34, ferint-la greument. La policia catalana ha pogut detenir l'atacant i acusant-lo d'un delicte de temptativa d'homicidi i ha obert una investigació per esclarir els fets Tot i això, segons han explicat fonts policials a aquest mitjà, les principals hipòtesis apunten que l'agressor i la víctima podrien tenir una relació prèvia o que l'atacant pateixi problemes de salut mental. 

Els Mossos d'Esquadra, en ser preguntats per aquest mitjà, no han donat més detalls sobre el cas, que es troba en investigació en aquests moments per esbrinar per què l'home ha fet caure de la bicicleta un altre i l'ha perseguit amb un ganivet i una destral a la mà per mig Balaguer amb la intenció, suposadament, de matar-lo.

Baralla a ganivetades a la Mariola de Lleida

Fa pocs dies també es va donar una baralla a ganivetades molt a prop de Balaguer. Dos grups d'origen nord-africà i d'ètnica gitana van enfrontar-se el passat dimecres 1 de maig cap a les quatre de la matinada al barri de la Mariola de Lleida. La Guàrdia Urbana de Lleida i els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones arran de l'incident, on hi va haver un home apunyalat i un altre amb un tall a la mà. Aquests fets van comportar un important desplegament policial amb unitats de l'Arro i agents dels dos cossos.