Un noi de 25 anys ha hagut de ser rescatat de l’interior d’un camió de les escombraries al qual havia caigut a la pedania murciana de Casillas. El jove estava a punt de morir esclafat pel compressor quan el conductor del vehicle ha sentit els crits d’auxili i ha aturat la màquina a temps. Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt i només ha patit algunes contusions de caràcter lleu.

El rescaten de dins el camió d’escombraries quan estava a punt de ser esclafat

Els fets han tingut lloc al carrer Mayor de Casillas, una pedania de Múrcia, quan passaven pocs minuts de dos quarts de nou del matí. El Centre de Coordinador d’Emergències ‘1-1-2’ ha rebut una trucada del conductor d’un camió d’escombraries explicant una història una mica surrealista. El treballador sol·licitava ajuda per treure un noi que havia caigut accidentalment al dipòsit de residus de l’interior del vehicle i havia quedat atrapat.

Pel que sembla, el camió havia agafat un contenidor d’escombraries i l’havia abocat a l’interior del dipòsit com fa habitualment, però en aquella ocasió no només havia caigut la brossa, sinó també una persona que hi havia dintre. Es desconeixen els motius pels quals el noi estava allà dintre. Quan ja havia deixat el contenidor de nou al seu lloc i es disposava a seguir amb la seva ruta, el treballador ha començat a sentir crits d’auxili des de la part del darrere i ha aturat el compressor abans que acabés esclafant al noi.

Ha estat aleshores quan ha sol·licitat ajuda i una unitat de la Policia Local de Múrcia i diversos efectius dels Bombers s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per poder-lo treure de dins. El jove ha estat extret per una porta lateral del dipòsit d’escombraries i una unitat mèdica d’emergències de la Gerència d’Emergències i Urgències Sanitàries 061 l’ha atès. El noi presentava diverses contusions al cos, però res de gravetat.