Apareix un home en un camió de les escombraries a Gran Canària. Dormia en un contenidor.

Un home que dorm en un contenidor

Cap a les set del matí d'aquest dimecres, a l'Avinguda Tirma del sud de Gran Canària el conductor i els dos operaris d'un camió de les escombraries dels Servei Municipal de Neteja, realitzaven el seu treball quan van sentir uns sorolls que semblaven crits en bolcar un contenidor.

A més notaven que la màquina no funcionava bé. Afortunadament, un d'ells va prémer el botó de parada d'emergència de la compactadora del camió.

Apareix en un camió de les escombraries

I la sorpresa va venir quan van trobar un home, que dormia en un contenidor de la Playa del Inglés, dins del camió demanant auxili. Per sort va sortir il·lès, més enllà del cop de caure del contenidor.

Contenidor escombraries

Un home que dormia en un contenidor de les Canàries va aparèixer al camió de les escombraries / Arxiu Pixabay

I fa unes setmanes un succés similar va tenir lloc en San Pedro de Alcántara, Marbella, a Màlaga, on es va haver de procedir al rescat d'una dona que s'havia introduït en un contenidor subterrani i havia quedat atrapada al seu interior.

La jove, d'uns 30 anys, demanava a crits auxili des de l'interior de les escombraries. Segons el seu testimoni, dos joves li van oferir dos euros per ficar-se al contenidor soterrat i es va quedar tancada.

Una dona atrapada en un contenidor subterrani

Una dotació dels bombers de Marbella va acudir al lloc dels fets, però el rescat era massa complex.

El principal risc era que durant el rescat la dona quedés atrapada definitivament, per la qual cosa se li va demanar des de l'exterior que no es mogués de cap manera mentre una grua aixecava el contenidor.

Contenidors Màlaga / Google Maps

Una dona queda atrapada en uns contenidors subterranis de Màlaga / Google Maps

Després de quinze tensos minuts, la víctima va ser rescatada per un dels laterals i bloquejant les comportes perquè no es tanquessin amb ella dins.

Per això es va requerir la col·laboració de la delegació municipal de Residus Sòlids Urbans.

Els veïns van gravar les imatges.