Agents de la Policia Nacional han detingut a Palma de Mallorca un home acusat de marxar de diversos hotels de la ciutat sense pagar i quedant a deure més de 5.000 euros. L’estafador va poder ser localitzat gràcies al fet que el director d’un dels establiments on s’havia allotjat se’l va trobar a l’interior d’un local d’oci de la ciutat i el va reconèixer. El detingut compta amb diversos antecedents similars en altres llocs d’Espanya.

S’allotjava durant diverses nits en hotels de Palma de Mallorca i marxava sense pagar

El passat 13 de novembre, el director d’un hotel de Palma de Mallorca estava en un local d’oci del Passeig Marítim quan va veure que també era allà un client que s’havia allotjat en el seu hotel durant quatre dies i havia marxat sense pagar els 3.000 euros de la factura. Sabent que també havia fet el mateix en altres establiments de la ciutat, va decidir alertar els cossos de seguretat.

Els agents de la Policia Nacional que van arribar al lloc es van aproximar a l’home i el van identificar. L’estafador va reconèixer que havia marxat de l’hotel sense pagar. Els policies van comprovar que les autoritats austríaques l’estaven buscant i havien emès una ordre per descobrir el seu domicili.  A més, també van demostrar que havia estafat en un altre hotel de Palma, del qual va marxar sense pagar els 2.400 euros que devia. En aquella ocasió, va baixar a la recepció i va demanar la factura, però mentre la recepcionista la preparava, va dir que sortia un moment a fumar al carrer. Al cap d’una estona es van adonar que ja havia marxat i no havia pagat la factura.

Per aquest motiu, l’home, de 30 anys i nacionalitat suïssa, va ser detingut per un delicte d’estafa. Els agents van veure que ja tenia diferents antecedents per un fet similar en un altre hotel d’Espanya. La investigació de la Policia Nacional continua oberta i es té constància que podria haver-hi afectat un tercer hotel de Palma de Mallorca. No es descarta que el nombre d’establiments estafats pugui augmentar.