Nova manada a la platja de Palma (Mallorca). En aquesta ocasió, es tracta d'un grup de quatre joves turistes d'origen italià que haurien violat entre tots una noia brasilera a l'apartament on s'allotjaven aquest diumenge de matinada. La jove va aconseguir sortir de la casa amb el passaport d'un d'ells i va anar a una comissaria de la Policia Nacional on va explicar els fets. Els agents, després de comprovar que els acusats pretenien abandonar l'illa aquell mateix dia, van accelerar les perquisicions i els van detenir abans que poguessin arribar a l'aeroport.

La presumpta agressió sexual en grup va passar al voltant de les sis de la matinada. La noia va conèixer un dels arrestats quan eren de festa, a les portes d'una discoteca del Passeig Marítim. Ella li va demanar una cigarreta, i van començar a parlar, passant junts la resta de la nit fins que el local va tancar, cap a les cinc. Van decidir tornar junts a l'apartament del noi, agafant un taxi diferent del que van pujar els altres tres implicats. 

Va mantenir relacions consentides amb un d'ells 

En arribar a l'apartament on s'estaven quedant els joves italians, a l'avinguda Bartomeu Riutort, van decidir baixar a la platja, on van mantenir relacions sexuals consentides. Posteriorment, van pujar al pis on, segons ha avançat el diari Última Hora, el noi la va forçar a tenir sexe un altre cop. Va ser després d'això que els altres tres nois també s'hi van sumar a les agressions. A la denúncia de la noia consta que un d'ells la va llençar sobre el llit i la va obligar a fer-li una fel·lació, mentre els altres dos li feien tocaments sense el seu consentiment. 

El jove que havia conegut inicialment no va participar, segons sembla, però estava al corrent del que passava a l'habitació i no va fer res per a impedir-lo. En un determinat moment, la noia va aconseguir desfer-se dels nois, agafant el passaport d'un d'ells quan sortia corrent de l'apartament per denunciar-los a la policia. 

Detinguts abans que poguessin fugir al seu país 

Gràcies al document d'identitat d'un dels sospitosos, la Policia va esbrinar que els nois tenien el vol de tornada a Itàlia programada aquell mateix diumenge al matí. Per evitar que poguessin fugir, els van anar a buscar immediatament a l'apartament, on els van detenir acusats d'un delicte d'agressió sexual. La Policia Científica també s'hi va desplaçar fins al lloc per fer una primera inspecció ocular de l'estança on va tenir lloc, presumptament, la violació. La investigació l'ha assumit la Brigada Provincial de la Policia Judicial i la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona

La víctima va ser traslladada a un hospital per fer-li l'exploració pertinent, segons determina el protocol establert per a les víctimes de violència sexual. Els quatre acusats han passat aquest dimarts a disposició judicial i el magistrat en funcions de guàrdia ha decretat el seu ingrés a la presó de manera provisional i sense fiança.