Un tiroteig al mercat de la ciutat de Rustavi, a Geòrgia, deixa quatre morts i un ferit. El brutal atac a les instal·lacions amb diferents parades d'alimentació d'aquesta població situada a tan sols 25 quilòmetres de Tbilissi, la capital georgiana, ha commocionat el país. No només per ser una cosa poc habitual, sinó perquè, pel que sembla, tindria relació amb un conflicte familiar previ que va acabar a trets. Segons ha informat el Ministeri de l'Interior georgià, els fets van tenir lloc aquest divendres al matí, en hora punta, davant d'una botiga de productes carnis que pertanyeria a familiars de l'atacant.

El tirador mata el seu oncle i tres persones més al mercat

El pistoler ha estat detingut per la policia al mateix mercat, ja que després de tenir coneixement dels fets, diverses patrulles i altres serveis d'emergències es van traslladar immediatament al lloc i van poder agafar el presumpte assassí. L'arrestat és un home d'uns 35 anys, G.O., i era el nebot d'un dels regents de la botiga, als quals ha disparat mortalment amb un rifle de caça. Segons ha explicat el canal georgià Mtavari, el tirador treballava fins fa poc al mercat i, tot i que es desconeix el motiu exacte de l'atac que ha deixat quatre morts, sembla que es va deure que el seu oncle l'havia acomiadat poc abans.

L'oncle de l'atacant va ser un dels quatre morts per ferida de bala. Es desconeix si els altres tres eren també família del pistoler, però se sap que la persona ferida era la seva cosina. Per això, es tracta com un conflicte familiar derivat de problemes laborals i amb una discussió prèvia, que va acabar amb un tiroteig en una de les hores amb més afluència de clients al mercat d'Istanbul de la ciutat georgiana de Rustavi, la quarta en població del país.

La cosina que ha sobreviscut va ser traslladada a un hospital proper i ha quedat ingressada, tot i que no es tem per la seva vida. "Els agents de l'ordre treballen al lloc dels fets, on es duen a terme totes les accions necessàries en el marc de les investigacions", ha assenyalat el Ministeri de l'Interior de Geòrgia en un comunicat aquest mateix divendres.