Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home aquesta nit a Rubí, al Vallès Occidental. Al voltant de les onze un grup de joves han atacat un home, segons les primeres informacions, un veí del barri de nacionalitat pakistanesa, per robar-li una ampolla d’alcohol de la botiga que regenta. L'home ha sortit darrere dels lladres i aquests l'han apunyalat.

En l’atac, l’han ferit amb una arma blanca. Tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i d’alguns ciutadans, que han intentat reanimar l’home, finalment ha acabat morint.

A ganivetades al mig del carrer

Ara per ara no es coneixen més detalls d’aquest nou crim a Catalunya, que és el quart en poques hores en diversos punts del país. Els fets s’han registrat a la zona de la plaça de l’Onze de Setembre, al centre de Rubí. 

Els Mossos d’Esquadra, amb agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió Metro Nord, han iniciat una investigació per aclarir els fets i poder identificar els joves que han participat en l’agressió a l’home. De moment, no consten detinguts. 

Quart homicidi en poques hores a Catalunya

El crim de Rubí és el quart en pocs dies a Catalunya. A principi de setmana dos homes van ser agredits a Navarcles per un grup de lladres que els hi volia robar la marihuana. Durant el robatori, els inquilins, dos germans, de la casa van sentir sorolls i van sortir a l'exterior per evitar l'intrusió. Aleshores es va formar una baralla violenta. Els lladres van colpejar-los amb pals i estris de jardineria que hi havia escampats pel terreny i van deixar els dos homes greus abans de fugir. Un d'ells va ser donat d'alta el mateix dilluns i l'altre, desafortunadament, ha mort el matí d'aquest divendres.  

Dimecres a la nit una baralla al Raval de Barcelona va acabar amb una persona morta d’una ganivetada. Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, van poder detenir l’autor de la ganivetada al cap de poca estona. Aparentment la baralla, on també van participar altres persones, està relacionada amb el consum i tràfic de droga a petita escala.

I a l’Hospitalet de Llobregat un home, ja detingut, va agredir a cops de puny un conegut del barri de Bellvitge, Jesús ‘el Conejo’, fins que el va deixar en mort cerebral, a l’espera de ser desconnectat i que se certifiqui la seva defunció.

Baralles amb pistola i ganivets al carrer de Tuset de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra treballen per aclarir un violent incident la matinada de divendres al carrer de Tuset de Barcelona, a la part alta de la ciutat.

Ara per ara, no hi ha gaire més informació que un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials i el testimoni dels joves que sortien de les discoteques Bling Bling i Sutton -just el dia que s'ha reobert l'oci nocturn sense limitacions-, a tocar gairebé amb la Diagonal. En l’enfrontament es van veure armes de foc i ganivets, segons els testimonis.