Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal investiguen la mort d'un home que va ser víctima d'un robatori violent en una casa de Navarcles. La víctima va enxampar els lladres i aquests van agredir-lo brutalment i van ocasionar-li ferides que han esdevingut letals. 

Lladres violents de marihuana

Els fets van ocórrer el darrer dilluns, cap a la 1:30 hores de la matinada. Uns lladres van entrar en una finca de Navarcles per robar-hi dues plantes de marihuana. Durant el robatori, els inquilins, dos germans, de la casa van sentir sorolls i van sortir a l'exterior per evitar l'intrusió

Aleshores es va formar una baralla violenta. Els lladres van colpejar amb pals i estris de jardineria que hi havia escampats pel terreny. Els dos inquilins van acabar ferits greus i els agressors van fugir. 

Els dos ferits van ser traslladats a un centre hospitalari. Un d'ells va ser donat d'alta el mateix dilluns i l'altre, desafortunadament, ha mort el matí d'aquest divendres. 

Els lladres es mantenen fugitius i no hi ha hagut cap detenció encara.  La policia titlla el fet de robatori violent i investiga la mort per homicidi.

La família, en declaracions a Regió7, ha confirmat durant aquesta setmana que els lladres buscaven plantes de marihuana, però asseguren que a la casa no n'hi havia.

Baralla amb pistola i ganivets al carrer Tuset de Barcelona: vídeo

Els Mossos d’Esquadra treballen per aclarir un violent incident aquesta matinada al carrer de Tuset de Barcelona, a la part alta de la ciutat. Ara per ara, no hi ha gaire més informació que un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials i el testimoni dels joves que sortien de les discoteques Bling Bling i Sutton -just el dia que s'ha reobert l'oci nocturn sense limitacions-, a tocar gairebé amb la Diagonal. Vídeo disponible aquí. 

Segons l’avís que va rebre el telèfon d’emergències 112, al voltant de dos quarts de sis, en el moment que van tancar els locals d’oci de la zona, diverses persones van iniciar una baralla. Tal com es pot veure a les imatges en vídeo dels fets, dos grups de joves es barallen a cops, a puntades de peu, es llencen ampolles de vidre i fins i tot es pot veure una arma blanca i una arma de foc. A les imatges es poden veure activament barallar-se unes set persones, però hi ha un nombrós grup de persones que segueixen l'enfrontament.

Seguirà ampliació.