Elise Mallia i Jessy Jezequel, la seva parella, van decidir anar a França uns quants dies des de Londres. Després del viatge havien de tornar a la capital d'Anglaterra, però van pujar a l'avió equivocat i van aterrar a 1.700 quilòmetres de la seva destinació, a la ciutat de Madrid.

La parella va decidir viatjar fins a Marsella per veure el partit del seu equip favorit, l'Olympique de Marsella, que s'havia d'enfrontar al Niça a l'estadi Vélodrome. Ambdós van tenir sort de poder veure que els locals van guanyar el partit per 2-1 gràcies als gols d'Arkadiusz Milik i Cédric Bakambu.

Després del partit havien de tornar a les seves cases per tornar a la seva rutina laboral. Elise Mallia, de 33 anys, treballa com a agent immobiliari al barri de Fulham i havia d'atendre diversos assumptes quan tornés a la capital anglesa. Malgrat això, ella i la seva parella eren lluny de casa seva i havien de pujar a un altre avió per tornar a Londres.

Què va passar?

La parella va atendre els companys del The Sun i ambdós han decidit explicar els detalls d'aquest malentès que va acabar amb ambdós aterrant molt lluny de la seva casa. Ambdós es van adormir en el vol que, teòricament, els havia de portar a Londres: "Una hora després del nostre vol, Jessy va dir que va pensar que va sentir una hostessa dir 'Madrid', però pensem que ho havia somiat. Però després d'això comencem a adonar-nos que tots els auxiliars de vol parlaven espanyol", ha declarat Elise.

Elise va comentar que el personal de Ryanair va haver d'escanejar els bitllets d'avió tres vegades abans de deixar-los passar a l'interior de l'aeronau. Es tracta d'un fet que no sol passar i, pel que sembla, els encarregats de l'entrada no li van donar més importància.

Avion Tw

L'avió a Madrid / Twitter

Mallia va declarar que no sap exactament què va passar, però la història va tenir un final feliç: "Arribem a casa al final, però encara no tenim idea de com va succeir. No és com agafar l'autobús equivocat, literalment acabem en un país diferent", va comentar.

Fins i tot a la porta d'embarcament del costat de la seva va veure el cartell de Madrid i li va dir a la seva parella, fent broma, que si volia continuar amb les seves vacances anant a Espanya: "Estàvem en pànic i provem d'explicar-li al personal que se suposava que no havíem de ser a Espanya. Tots van pensar que estàvem bojos al principi, fins que els mostrem les nostres targetes d'embarcament," va dir Elise.

El comunicat de Ryanair

L'aerolínia en la qual la parella viatjava va decidir emetre un comunicat a través de les declaracions d'un dels seus portaveus: "El senyor Jezequel i la senyora Mallia van abordar el seu vol de Marsella a Londres Stansted a través de la porta correcta. Tanmateix, aquests passatgers no van seguir la ruta assignada a l'avió que partia cap a Londres Stansted, van creuar una àrea no autoritzada i van abordar per error un vol amb destinació a Madrid".

El portaveu va comentar els motius pels quals creu que van poder pujar a l'avió sense problema: "Ambdós passatgers van poder ocupar els mateixos seients que havien reservat per al seu vol original, ja que aquest vol no era completament reservat, per la qual cosa no se'ls va alertar del seu error en aquest moment."

Finalment, va comentar que la responsabilitat és dels passatgers, ja que els treballadors de l'aerolínia informen sobre la destinació de l'avió: "Abans de la sortida de cada vol, es fa un anunci que informa els passatgers sobre la seva destinació final i l'hora estimada d'arribada, el que hauria d'haver alertat al senyor Jezequel i a la senyora Mallia que estaven a l'avió equivocat".