Ingressen a presó els tres detinguts per l'agressió sexual múltiple a una jove de 30 anys a Pulpí (Almeria). La Guàrdia Civil els va detenir dies després dels fets i ha estat una investigació molt complicada. L'Institut Armat ha explicat detalladament què ha passat i ha destacat el paper primordial de la col·laboració ciutadana, que ha estat molt important per identificar, localitzar i detenir els tres presumptes autors dels fets.

L'agressió sexual va passar el dissabte 21 de maig a la pedania de San Juan de los Terreros, situada a Pulpí, una localitat d'Almeria on la víctima, una turista d'origen llatinoamericà, estava de vacances amb el seu nòvio. Segons les investigacions policials, la jove de 30 anys va discutir amb la seva parella i va marxar a donar una volta per la platja.

La van violar en grup i la van abandonar al mig del carrer a Pulpí

Va ser allà quan va conèixer els presumptes agressors sexuals, tres joves estrangers d'entre 18 i 21 anys. Va passar part de la tarda amb ells i es van oferir a acompanyar-la fins a l'apartament. Quan ja estaven a punt d'arribar, la van violar en grup i la van abandonar al mig del carrer.

La Guàrdia Civil els localitza gràcies a la col·laboració ciutadana

La Guàrdia Civil va obrir una investigació per saber qui eren els presumptes autors dels fets. Aquesta investigació va ser molt complicada, ja que la víctima no podia aportar gaires dades dels agressors. Gràcies a la col·laboració ciutadana, a la Policia Local i altres institucions, tant públiques com privades, els van aconseguir localitzar en qüestió de pocs dies.

Detinguts com a presumptes autors d'una agressió sexual

Tots tres van ser detinguts com a presumptes autors d'una agressió sexual i ja han passat a disposició judicial. Dels tres joves, dos van declarar, mentre que un tercer es va acollir al seu dret a no fer-ho, segons informa el Tribunal Superior de Justícia d'Almeria.

Entren a presó de manera provisional i sense fiança

Després d'escoltar la seva versió dels fets al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Huércal-Overa, el jutge va veure molts indicis de la seva presumpta autoria i un elevat risc de fuga, motiu pel qual es va ordenar la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança com a presumptes autors d'una agressió sexual.

El cas es troba sota secret de sumari

El cas es troba sota secret de sumari i en mans de la Guàrdia Civil. De moment, no ha transcendit la identitat dels presumptes agressors sexuals, que es podrien enfrontar a penes de presó molt elevades pels fets.