Entra a presó un pederasta de Figueres (Alt Empordà) que tenia atemorides les nenes del municipi. Es tracta d'un agressor sexual multireincident que, presumptament, ha violat dues nenes de 12 i 13 anys. Per fer-ho les enganyava a través de xarxes socials i als voltants de l'escola i, aprofitant la seva vulnerabilitat, les agredia.

El presumpte autor dels fets és un noi de 24 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de Figueres que el dijous de la setmana passada va ser detingut com a presumpte autor d'una agressió sexual a una nena de 13 anys.

Detención Mossos / CME

Un presumpte pederasta entra a presó de manera provisional i sense fiança acusat de tres agressions sexuals a víctimes d'entre 12 i 13 anys a Figueres (Alt Empordà) / CME

L'acusat entra a presó de manera provisional, incomunicada i sense fiança

Per si no fos poc, gairebé tres setmanes abans, també va ser detingut dues agressions sexuals en un mateix dies. Les víctimes eren dues nenes menors d'edat de 12 i 13 anys. Després de passar a disposició judicial, el van deixar en llibertat amb càrrecs, però com que el 3 de març va ser arrestat per fets similars, després de passar a disposició judicial, es va acordar la seva entrada a presó de manera provisional, incomunicada i sense fiança com a presumpte autor dels fets.

El modus operandi del presumpte agressor sexual

Ha sortit a la llum el modus operandi d'aquest presumpte pederasta. Per captar les seves víctimes, les enganyava a través de xarxes socials fent-se passar per un noi menor d'edat. També es movia pels entorns de les escoles i, aprofitant-se de la curta edat de les nenes i de la seva vulnerabilitat i innocència, les enganyava per, posteriorment, violar-les.

Les tres víctimes han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra i hi ha una investigació oberta, ja que no descarten que hi hagi més víctimes d'aquest presumpte violador de nenes, que es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per diversos delictes d'agressions sexuals a menors de 16 anys.

Un altre violador de Figueres també a presó provisional

Aquest no és l'únic violador de Figueres que està a presó de manera provisional com a presumpte autor dels fets. Fa unes setmanes, un altre jove també ha ingressat en un centre penitenciari per fets similars. Es va colar a casa una àvia de 94 anys i la va agredir sexualment, deixant-la greument ferida. També és el sospitós d'una altra violació a una altra víctima del mateix edifici, que no va denunciar els fets.

Una discussió per un mòbil, el detonant d'un brutal apunyalament a Figueres: dos detinguts

Fa pocs dies, en aquest mateix municipi, van detenir dos nois com a presumptes autors d'un delicte de lesions, ja que van apunyalar un altre home per una discussió per un mòbil. Afortunadament, la víctima no va quedar ferida de gravetat i hi ha una investigació oberta per esbrinar què ha passat.