Surten a la llum les declaracions de l'Omar, l'home acusat d'haver violat una àvia de 95 anys a Figueres (Alt Empordà). Segons explica ell mateix, la va confondre amb una amiga seva que viu al seu bloc i que l'havia masturbat, una mentida molt poc creïble que no ha convençut al jutge, que no ha dubtat a enviar-lo a presó de manera provisional.

Els fets van passar fa dues setmanes quan, presumptament, Alpha Omar Jallow, un home gambià de 31 anys, es va colar a casa la seva víctima, una anciana de 95 anys que vivia a Figueres. Un cop a l'interior de la casa, la va agredir sexualment i la va deixar greument ferida i, posteriorment, va fugir del lloc dels fets.

Alpha Omar Jallow, l'acusat de la violació de l'àvia de Figueres

La víctima va avisar a Emergències 112 i immediatament els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets i la van portar fins a l'hospital, ja que tenia greus ferides als genitals fruit de la violació. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.

S'inventa que ha confós l'àvia amb una amiga seva del mateix edifici

Després de reunir les proves suficients, van detenir l'Omar com a presumpte autor de dos delictes, un d'agressió sexual i un altre de violació del domicili, ja que diversos veïns del bloc van assegurar que estava al lloc dels fets quan va passar l'agressió sexual, explica El Punt Avui. Quan va passar a disposició judicial, va reconèixer que va entrar a casa la víctima i que la va masturbar pensant-se que era una amiga seva que vivia a l'edifici, una mentida que, evidentment, no s'ha cregut el jutge.

Presó provisional i sense fiança pel presumpte autor dels fets

Tenint en compte la gravetat dels fets, el risc de fuga de l'acusat i la situació de vulnerabilitat de la víctima, s'ha decretat el seu ingrés a presó de manera provisional i sense fiança per un presumpte delicte d'agressió sexual

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

El presumpte autor de l'agressió sexual de l'àvia de Figueres (Alt Empordà) s'inventa que ha confós la víctima amb una amiga seva i el jutge l'envia a presó de manera provisional i sense fiança / Carles Palacio

Això és el que se sap de l'agressió sexual de la menor de 16 anys d'Igualada

Aquesta violació ha causat gran indignació a tot Catalunya, gairebé tanta com la de l'agressió sexual d'Igualada (Anoia), on van intentar matar una menor de 16 anys durant la violació. Tot i la investigació policial, encara no han aconseguit detenir els autors dels fets, que han deixat seqüeles físiques i psicològiques a la seva víctima que li duraran tota la vida.