Presó provisional i sense fiança per a l'àvia i la mare del nadó mort a Tarragona el 2020. El jutjat les investiga per la mort del bebè acabat de néixer: la jove de 20 anys va confessar el crim a les seves amigues.

Presó sense fiança per la mort d'un bebè a Tarragona

El jutjat d'instrucció 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dissabte a la tarda la presó provisional comunicada i sense fiança per a les dues dones detingudes per la mort d'un nadó a Tarragona el 2020.

Es tracta de l'àvia i de la mare de la petita, de 42 i 20 anys, respectivament, que tenen una investigació oberta per homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Les dues dones van matar el bebè

Les dones, de nacionalitat espanyola i veïnes de Tarragona, van ser detingudes dijous en el marc de la investigació oberta pels Mossos d'Esquadra el desembre passat.

El cos va rebre una informació sobre una noia i la seva mare, que haurien pogut cometre un infanticidi després que la jove tingués una criatura el mes de març.

Mossos d'Esquadra / Arxiu

Presó provisional i sense fiança per la mare i l'àvia del bebè assassinat a Tarragona / Arxiu

Cas sota secret de les actuacions

La investigació ha conclòs que les dues dones van causar la mort del nadó i per això les van arrestar i posar a disposició judicial. El cas està sota el secret de les actuacions.

Un home mor per una agressió a la carretera

Malauradament, en els darrers mesos, Tarragona s'està convertint en l'escenari dels crims de Catalunya i, de fet, fa unes setmanes, van detenir un home de 47 anys per apallissar fins a la mort un altre home al mig de la carretera.

Mata una àvia de 91 anys a Tarragona

A més, fa dues setmanes un home va matar una àvia de 91 anys en un pis del centre de Tarragona i, igual que aquesta mare i aquesta àvia, s'ha demanat presó provisional i sense fiança.