Un noi de 21 anys i nacionalitat paraguaiana ha ingressat a presó provisional comunicada i sense fiança per agredir sexualment una nena de 13 anys a Vilanova i la Geltrú. Així ho ha decretat el jutjat d'instrucció 7 de la capital del Garraf en considerar que hi havia risc de fugida, ja que l'home no tenia feina a Catalunya i podia fugir cap a Paraguai, on encara vivia la majoria de la seva família i des d'on no hi ha conveni d'extradició per als nascuts en aquell país.

Va violar una nena de 13 anys a Vilanova i la Geltrú

Els fets pels quals el detingut ha entrat a presó es remunten a fa unes tres setmanes, quan víctima i agressor es van conèixer a través d'una xarxa social. Amb la finalitat de conèixer-se en persona, van quedar a l'estació de Sants de Barcelona, des d'on es van desplaçar en tren fins a Vilanova i la Geltrú, on vivia el noi. Un cop a l'interior del seu domicili, van anar a la seva habitació i la víctima es va quedar escoltant música mentre el noi es canviava de roba per anar a passejar.

No obstant això, quan el noi va tornar a l'habitació, va tancar la porta, la va començar a despullar i va apujar el volum de la música perquè ningú els escoltés. Posteriorment, tot i saber que tenia 13 anys, la va penetrar vaginalment contra la seva voluntat i, després d'ejacular, la va obligar a fer-li una fel·lació. Un cop va acabar, el noi la va amenaçar de fer-li mal si ho explicava a algú i li va pagar el bitllet perquè tornés cap a Barcelona. A conseqüència de l'agressió, la nena va patir una laceració aguda a la forquilla vaginal.

Presó provisional per a l'agressor

Després de denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, els agents de la policia catalana van aconseguir localitzar i detenir l'agressor, un noi de 21 anys i nacionalitat paraguaiana que fa un any que resideix a Catalunya amb un permís de residència temporal per raons excepcionals. L'home, a qui no li consta cap lloc de feina, no té cap antecedent policial. El jutge ha decidit enviar a presó provisional el noi després d'escoltar les declaracions de la víctima i l'agressor.

Segons la interlocutòria, el magistrat considera que el relat de la menor és consistent i que no tindria cap motiu per acusar falsament l'agressor, a qui amb prou feines coneixia. A més, les lesions a la vagina i unes marques als pits encaixen amb aquesta versió. En canvi, l'agressor ha assegurat que només hi va haver petons i tocaments per sobre la roba i de cintura cap amunt, negant en tot moment que l'arribés a penetrar. A més, el seu relat ha caigut en diverses contradiccions de com i quan es van produir els fets. Està investigat pels delictes d'agressió sexual a una menor de 16 anys i u altre delicte de lesions per les ferides que li va fer a la vagina.