La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar les causes de la misteriosa mort d'una dona a Villamiel de Toledo. La dona ha aparegut morta en estranyes circumstàncies al mig d'un camí que porta al cementiri municipal. De moment, no se sap què ha passat i caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber si es tracta d'un crim.

La macabra troballa es va fer el diumenge de la setmana passada a Villamiel de Toledo, un municipi de poc més de 800 habitants de Castella-la Manxa. El seu cadàver estava al camí del cementiri municipal i, aparentment, no presenta signes de violència.

La Guàrdia Civil obre una investigació per la mort d'una dona a Villamiel de Toledo

No obstant això, l'Institut Armat ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies dels fets, ja que hi ha dades que no quadren. Així i tot, no han donat més detalls del cas i tampoc ha transcendit ni la identitat ni l'edat de la víctima. Els resultats de l'autòpsia seran clau per saber més detalls sobre les causes de la mort.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press
La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona a Villamiel de Toledo (Toledo): el seu cos no presenta signes de violència, però hi ha algunes dades que no quadren / Europa Press

"La Guàrdia Civil està investigant aquest cas. Quan tinguin proves concloents, ho diran. M'heu de permetre ser discret amb la informació, perquè encara no s'ha acabat la investigació", explica Francisco Tierraseca, el delegat de govern de Castella-la Manxa, que no ha volgut donar més detalls del cas per respectar les diligències policials.

Un detingut per assassinar la seva veïna a Yuncos

Aquesta no ha estat l'única dona morta a la província de Toledo en els darrers dies. Un dia abans de trobar el cadàver, van detenir un home per la seva presumpta implicació en l'assassinat de la seva veïna a Yuncos.

A diferència del cas de la veïna de Villamiel de Toledo, el seu cadàver sí que presentava signes de violència. El sospitós va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs i el continuen investigant com a presumpte autor dels fets.