El conegut ‘tiktoker’ Naïm Darrechi es troba en cerca i captura després que no s’hagi presentat a un judici en què estava acusat d’enfrontar-se i agredir un policia quan participava en un botellot il·legal durant l’època de restriccions per la pandèmia. El jutge ha emès una ordre de cerca i captura per incompareixença de l’acusat als jutjats.

Els fets pels quals estava acusat el 'tiktoker' es remunten el maig de 2021, quan el jove va participar en un botellot il·legal en una cèntrica plaça de Palma de Mallorca durant les restriccions per la pandèmia. Diversos agents de la Policia Local van anar fins al lloc a desallotjar la festa, en què s’havien arribat a ajuntar centenars de persones que no respectaven les distàncies de seguretat ni portaven posada la mascareta.

En arribar els policies, Naïm Darrechi es va enfrontar a ells. Els va començar a gravar amb el seu telèfon mòbil i els va amenaçar de difondre els vídeos entre els seus seguidors i denunciar abusos policials. El jove va acabar detingut per desobediència i resistència a l'autoritat. Durant la detenció, es va resistir i va agredir un dels agents durant el forcejament, deixant-lo ferit. El policia agredit li va posar una denúncia per lesions, motiu pel qual estava cridat a comparèixer davant el jutge, però no s’hi ha presentat.

Un dels 'tiktokers' més famosos i polèmics d’Espanya

Naïm Derrechi és molt popular a TikTok gràcies als més de 26 milions de seguidors que acumula en aquesta xarxa social. A més, també compta amb milions de seguidors a Youtube o Instagram. La seva popularitat, però, no és res comparada amb les seves polèmiques. Es va fer encara més famós quan va presumir en un dels seus vídeos de no utilitzar condons mentre mantenia relacions sexuals i enganyar a les dones assegurant que era estèril. Unes afirmacions que van generar molta controvèrsia, ja que estava presumint públicament de violar dones.