El conegut influencer Naim Darrechi, el creador de continguts de 19 anys amb més seguidors a TikTok d'Espanya -atresora 26 milions de seguidors- va ser arrestat per agents de la Policia Local de Palma després de participar en una aglomeració de joves amb incompliment de mesures anti Covid a la plaça Drassanes de la capital balear dissabte a la tarda. Se'l va arrestar per desobeciencia i resistència a l'autoritat.

Arrestat una celebritat de TikTok

Tot hauria ocorregutdissabte passat en la Plaça de la Drassana on un grup de joves entre 18 i 22 anys (es calcula que entre 300 i 400) s'haurien reunit per fer 'botellon'. Els agents policials van acudir al lloc després de ser alertats de que hi havia una concentració lúdica en la qual no s'estaven respectant les restriccions sanitàries.

Va ser llavors quan per evitar més aglomeracions la Policia Local de Mallorca hauria decidit tancar els accessos a l'esmentada plaça. Una cosa que sembla no va sentar massa bé a Naim Darrechi, que va començar a comportar-se de forma indeguda amb els agents de policia i a negar-los l'accés al recinte, segons la versió policial.

Naim Darrechi / Instagram

Naim Darrechi / Instagram

La presència del jove i la seva popularitat va provocar que molts dels presents filmessin i difonguessin per les xarxes l'actuació policial. El tiktoker també va començar a gravar amb el seu telèfon mòbil els agents. Segons l'informe, el jove va amenaçar els agents de difondre els vídeos entre els seus seguidors i denunciar abusos policials. De poc va servir.

Arrestat i al calabós

Segons la mateixa font, quan la policia va voler treure-li el mòbil, Naim Darrechi es va resistir i va haver finalment que ser reduït i traslladat a comissaria en un cotxe policial. Els agents no es van intimidar i van creure oportuna la seva detenció. Va ser conduït a les dependències policials i se li va imputar desobediència i resistència a l'autoritat. Va passar la nit de dissabte al calabós, sense mòbil, per desgràcia seva.