La Policia Judicial de la Guàrdia Civil continua investigant la mort d’una dels seus agents que dijous passat va assassinar les seves dues filles abans de suïcidar-se a Quintanar del Rey, Conca. Les claus de casa seva, deixades per fora de la porta, fan pensar als investigadors que el crim podria haver estat premeditat.

Ho hauria fet per facilitar la troballa dels cossos

El company de la benemèrita que va trobar els cadàvers ha informat els agents que quan va anar a veure si la dona es trobava bé, ja que no s'havia presentat aquell matí a la feina, va veure les claus posades per fora de la porta d'entrada. Això ha fet que els agents contemplin la possibilitat que Paola Buforn, de 42 anys, hagi planejat el crim per endavant; segons els investigadors, hauria posat les claus per fora per facilitat la troballa dels cossos.

La policia creu que les nenes, de 9 i 11 anys, feia un dia que eren mortes abans de trobar-les, ja que el dimecres ni mare ni filles responien ja a les trucades dels avis paterns. Per ara el que se sap és que les tres van morir per trets efectuats presumptament per la mare. Segons informa El País, la dona hauria disparat dos cops a cada una de les nenes abans de llevar-se la vida. Una de les nenes estava sobre un llit al costat de la mare, mentre que l'altra estava en una habitació diferent.

Ningú va sentir els trets, ja que, segons la Guàrdia Civil, la caserna oficial on vivien Paola i les seves filles estava pràcticament buit, sense cap veí que s'adonés de l'incident. A hores d'ara s'estan esperant els resultats de l'autòpsia que determinaran si Paola va drogar les menors abans d'assassinar-les. Per altra banda, no consta que la dona tingués cap problema de salut mental que justifiqués una actuació d'aquesta índole.