El conductor d’un Maserati ha protagonitzat una persecució amb els Mossos d’Esquadra aquesta matinada de dissabte a l’autopista AP-7. L’home, de nacionalitat estrangera, s’ha saltat un control que els efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) tenien habilitat a l’altura del terme municipal de Riudellots de la Selva (Selva), i ha escapat del lloc a tota velocitat. La policia catalana el va seguir durant uns quilòmetres, fins que l’han acabat enxampant després que xoqués frontalment amb una furgoneta dels ARRO.

Perillosa persecució per l’autopista

Per motius que encara s'estan investigant, el conductor d'aquest Maserati, amb plaques de matrícula de França, no va voler aturar-se al control de trànsit que els Mossos d'Esquadra havien disposat a l'autopista de la Mediterrània al seu pas per Riudellots de la Selva. Fent cas omís a les indicacions policials, va fugir a tota velocitat per la carretera, iniciant una persecució que va allargar-se durant un parell de quilòmetres, fins a una estació de servei propera.

Només la topada amb una furgoneta dels ARRO va posar fi a aquesta persecució, accident que ha deixat tots dos vehicles amb danys considerables, i un agent antiavalots, que conduïa el vehicle policial, ferit lleu amb una fuetada cervical. Els Mossos van sol·licitar l’assistència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per a atendre tant el fugitiu com l’agent ferit, qui va poder ser donat d’alta al mateix lloc de l’accident.

WhatsApp Image 2023 04 29 at 12.35.11
El Maserati ha xocat frontalment amb una furgoneta dels Mossos, ferint un agent | Mossos d'Esquadra.

Per la seva part, després d’atendre les seves ferides i comprovar que no patia lesions de gravetat, el conductor escapolit va quedar detingut i traslladat a comissaria on es procedirà amb la seva interrogació. A hores d’ara no han transcendit més detalls d’aquest succés, i els Mossos d’Esquadra estan investigant si es tractava d’un cotxe robat, i si el conductor pretenia amagar amb aquesta fugida algun tipus de substància il·legal.