Surrealista fugida aquesta nit per les carreteres del Priorat i del Baix Camp. Al voltant de les deu de la nit, els Mossos d’Esquadra estaven fent un control de pas en el marc del pla específic per prevenir robatoris en domicilis, i el conductor d’un vehicle amb tres persones no ha fet cas a les ordres dels policies i s’ha escapat. El control estava organitzat en el pas de l'N-420 per Falset i el vehicle escàpol ha seguit la seva ruta en direcció a Reus per aquesta carretera. 

En aquest tipus de controls policials que es fan a la carretera, sigui amb agents de l'ARRO o de Seguretat Ciutadana, sempre hi ha un vehicle de reacció per evitar, com aquesta nit, la fugida d'algun dels cotxes en el control. Els Mossos han perseguit el vehicle en direcció a Reus i han observat com des de l'interior els seus ocupants anaven llançant uns sacs que després s'ha pogut confirmar que es tractava de marihuana.

Marihuana voladora per l’N-240 entre Falset i Reus

El cotxe amb els tres joves ha seguit per l'N-420 fins que a l’encreuament de Duesaigües, a la carretera T-313, ha girat i ha seguit en direcció a aquest municipi del Baix Camp. Ha estat en aquesta carretera on els Mossos d’Esquadra han pogut interceptar el vehicle i detenir els tres ocupants. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tracta de tres joves d’entre 28 i 29 anys, dos d’ells de nacionalitat alemanya i un de nacionalitat lituana. La policia imputa als tres detinguts un delicte contra la salut pública, per la marihuana, i també un delicte de conducció temerària i un delicte de resistència i desobediència a l’autoritat

Els tres detinguts han estat traslladats a la comissaria de Reus a l’espera que siguin traslladats davant del jutge. La Unitat d’Investigació de Reus assumirà la investigació del cas per si es pot aclarir d’on havia sortit la marihuana que traslladaven i que han intentat treure’s de sobre llençant-la per la finestreta. 

Macrooperatiu a Reus i tiroteig a Celler de Ter

Aquest matí els Mossos d’Esquadra han iniciat un macrooperatiu antidroga a la zona del barri de Sant Josep Obrer. Des de les tres de la matinada s’han fet escorcolls en més de quinze cases i s’han detingut una vintena de persones. A Cellera de Ter, a la Selva, en una plantació de marihuana, un home ha resultat ferit amb un tret a la cama després de ser assaltat per quatre persones, quatre homes magrebins, que han pogut escapar.