Nou tiroteig a Catalunya. Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou incident amb armes de foc, en aquesta ocasió, a Cellera de Ter, a la comarca de la Selva. Aquesta nit, al voltant de dos quarts de dotze, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, un home ha resultat ferit pel tret d’una bala a la zona de la cama, en el que tot sembla indicar que es tracta d’un nou enfrontament en una plantació de marihuana. Segons les primeres informacions, abans de la mitjanit s’ha rebut l’avís que hi havia una persona que presentava ferides per arma de foc. La víctima ha estat traslladada greu, però conscient, a l'hospital Josep Trueta de Girona. 

Quan els serveis d’emergència, amb els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), han arribat al lloc, han confirmat que hi havia una persona amb una ferida d’arma de foc, amb orifici d’entrada i sortida, a la cama. No es pateix per la vida de l’home, que s’ha pogut identificar i la policia està investigant el seu paper en els fets.

La policia està convençuda que el tiroteig d'aquesta matinada està relacionat amb el tràfic de drogues. Si bé el ferit no es mostra molt col·laborador, sí que ha explicat que l'assalt l'han protagonitzat quatre joves magrebins, entre ells, l'home que ha obert foc i l'ha ferit. Els altres l'han agredit amb cops. A l'interior de la nau on hi havia la víctima, els Mossos han trobat restes del que podria ser una plantació de marihuana. La policia treballa també amb la possibilitat que els quatre homes que han assaltat el ferit ho haguessin fet per robar la marihuana de la plantació que la víctima, en funcions de jardiner, estava o havia vigilat.

Més incidents amb arma de foc

Els Mossos d'Esquadra fa mesos que alerten que s'han disparat, mai millor dir, el nombre d'incidents amb armes de foc relacionades amb el conreu i tràfic de marihuana, sobretot, amb el paper que hi juguen les màfies internacionals que, instal·lades a casa nostra, han trobat en aquest negoci una rendibilitat i impunitat que no trobaven en altres negocis.