Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns al Vendrell, al Baix Penedès, dos homes després d’una perillosa persecució en saltar-se un control policial a l’AP-7. Els fets van tenir lloc al voltant de les 22.30 hores, quan els agents de la policia catalana van demanar a un cotxe que s’aturés i aquest va fugir a gran velocitat. Els agents van començar a perseguir-lo i van intentar tallar-li el pas en un lloc segur per a la resta de vehicles.

El conductor del turisme va començar a fer maniobres temeràries i intentar fer fora de la carretera els cotxes policials. Va aconseguir agafar la sortida del Vendrell i entrar-hi per l’N-340, però els policies li van barrar el pas. Va xocar amb tres vehicles dels Mossos provocant diverses destrosses i els dos ocupants van intentar fugir corrent, però els van poder interceptar. Els agents els van haver de reduir, ja que es van resistir a la detenció i un dels dos va intentar agredir els policies.

Posteriorment, es va procedir al registre de l’automòbil, on es van trobar quatre bosses amb 13,8 quilos de marihuana i més de 9.000 euros en efectiu. Per aquest motiu, es va traslladar el vehicle a les dependències policials i es van detenir els dos homes, de 23 i 34 anys, acusats d’un delicte contra la salut pública, atemptat contra els agents de l’autoritat, lesions lleus i resistència als agents de l’autoritat. En el cas del conductor, a més, també se l’acusa de conducció temerària.

Dos detinguts més al Vendrell per tràfic de drogues

Aquest dimarts a la matinada, agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell també van detenir dos homes de 21 i 31 anys per un delicte de tràfic de drogues. En un altre control de trànsit a l’entrada de l’AP-7 a la capital del Baix Penedès, els agents van veure un vehicle que en detectar-los va fer mitja volta i va marxar. Aquesta maniobra sospitosa va fer alertar els policies, que els van perseguir i van veure que el copilot emplenava dissimuladament una bossa blanca.

Quan els agents van aturar el vehicle, van recuperar la bossa i van trobar 12 paperines de cocaïna al seu interior. En registrar el cotxe van trobar, a més, 405 euros en efectiu i una peça d’haixix. Per aquest motiu, es va detenir els dos homes, amb una desena d’antecedents, per un delicte de tràfic de drogues.