Nit difícil al Vendrell (Baix Penedès). Una parella, ambdós de 48 anys, va anar a sopar a un restaurant de la ciutat aquest dimarts a la nit. Tot era tranquil·litat i alegria fins que va arribar el moment de pagar: van començar a barallar-se a l'establiment amb els cambrers i després van fugir amb un Audi A1, segons ha avançat el Diari de Tarragona. Sense pagar el compte, va continuar la discussió al local amb tanta eufòria que els responsables van avisar als Mossos d'Esquadra poc abans de dos quarts de dotze de la nit.

Quatre Mossos d'Esquadra ferits durant la persecució

En arribar els Mossos d'Esquadra la parella, visiblement alterada, no va voler dialogar amb els agents, que només havien anat al restaurant amb una patrulla. De fet, van decidir que era millor pujar al cotxe i anar-se'n de l'establiment. Segons ha explicat el mitjà citat, així va ser com va començar la persecució per aquesta ciutat del Penedès, que va obligar a activar més efectius de la policia catalana per enxampar les dues persones fugides i sense abonar el compte del sopar.

La persecució va tenir un cert perill. L'home, que n'era el conductor, circulava a tota velocitat, contra direcció i fins i tot va colpejar diversos cotxes de la policia catalana que intentaven que parés. Res d'això va servir, fins que cap a mitja nit van aconseguir aturar-los a la N-340, per on intentaven fugir de la població. Les envestides contra els vehicles policials van provocar que quatre Mossos d'Esquadra acabessin ferits: tres amb fuetades a les cervicals i un altre per contusions més fortes a les extremitats, que va ser traslladat a l'hospital comarcal del Vendrell.

L'home que conduïa ha estat detingut, després d'encarar-se amb els agents quan van aconseguir que parés el cotxe. També la seva parella. Tots dos han estat engarjolats a dependències policials i passaran en les pròximes hores a disposició judicial. D'altra banda, la Policia Local del Vendrell, que va col·laborar en l'operatiu amb els Mossos d'Esquadra, va emportar-se el cotxe amb el que van sortir a tota velocitat del restaurant sense pagar, fins a la comissaria.