Aquest dilluns una dona va provocar un accident després de perdre el control del seu vehicle a Cambrils (Baix Camp). La conductora sortia del pàrquing d'un supermercat quan va estavellar-se amb el cotxe contra una paret, amb la mala sort que, just en aquell moment, passava per la vorera un grup de nens i nenes de primer de primària que tornaven a l'escola després d'haver passat el matí a la piscina municipal. La majoria dels menors van poder apartar-se a temps, però dues nenes van patir ferides de gravetat i van haver de ser evacuades a l'hospital. 

L'incident va tenir lloc al voltant de la una del migdia al carrer de la Diputació. La dona que estava al volant no va poder redirigir el cotxe després de sortir de l'aparcament del Lidl que hi ha a tocar del poliesportiu de Cambrils Esport, i no va poder evitar impactar contra els alumnes de l'escola Cardenal Vidal i Barraquer. La policia està investigant els motius d'aquesta pèrdua de control, però, fins ara, no han transcendit més detalls, segons ha avançat Revista Cambrils

Una de les nenes va haver de quedar-se ingressada  

Els serveis d'emergències van ser alertats immediatament, i des del 112 van enviar diverses ambulàncies per atendre els nens. Els facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre les dues nenes ferides in situ, estabilitzant-les abans de traslladar-les a centres hospitalaris; a una al Sant Joan de Reus, on va arribar amb pronòstic greu però sense perillar la seva vida, i a l'altra al Joan XXIII de Tarragona, també greu i amb necessitat de passar per quiròfan - a hores d'ara continua ingressada. 

Pel que fa a la resta de companys de classe, van tornar a l'aula, però des del SEM van enviar un equip format per tres tècnics i una psicòloga per ajudar-los a gestionar la traumàtica experiència.