Aquest dissabte una jove va perdre la vida mentre conduïa una moto d'aigua a la costa del municipi de Mogán, a Las Palmas de Gran Canària. La dona, de 28 anys, va perdre el control del vehicle i va estavellar-se contra unes roques de l'espigó de la zona d'Anfi del Mar. L'impacte va ser tan fort que la víctima va sortir disparada i va arribar fins a la ribera. Els banyistes que es trobaven en aquells moments a la sorra van avisar el servei d'emergències 112 que hi havia una jove greument ferida a la platja. 

L'accident va tenir lloc quan passaven deu minuts de les tres de la tarda. Des del Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat (CECOES) van activar una ambulància de Suport Vital Bàsic i una altra medicalitzada; als Bombers del Consorci d'Emergències de Gran Canària, a la Guàrdia Civil, a Protecció Civil i a la Policia Local. En arribar van trobar-se a la noia inconscient a la platja, amb politraumatisme greu i en aturada cardiorespiratòria. Malgrat tots els esforços del personal sanitari de reanimar-la, no van poder recuperar la noia, i la van haver de declarar morta in situ

Investiguen l'accident 

Els efectius policials desplaçats fins a la platja d'Anfi del Mar van instruir les diligències pertinents i es van fer càrrec de l'aixecament del cadàver, que van traslladar a un hospital per fer-li l'autòpsia. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies exactes en les quals va tenir lloc l'accident mortal. La principal hipòtesi apunta al fet que era el primer cop que la noia agafava una moto aquàtica i anava amb massa velocitat.