L'Oleg era un noi que ha mort en estranyes circumstàncies després que un home l'obligués a cavar la seva pròpia tomba a Rússia en descobrir que havia abusat sexualment de la seva filla de 6 anys. Ha descobert aquest cas de pederàstia gràcies a un vídeo on es podia veure la violació, que va ser el desencadenant de succés, que ha acabat amb una condemna al pare de la nena "per incitar-lo al suïcidi".

Oleg Sviridov era un home de 32 anys que, havia abusat sexualment d'una nena a la regió russa de Samara. El pare de la menor, de sis anys, va veure uns vídeos on apareixia aquest pederasta abusant de la seva filla.

Obligat a cavar la seva pròpia tomba a Rússia

El pare va quedar amb el presumpte pedòfil per demanar-li explicacions per les terribles imatges. La discussió es va anar escalfant fins al punt que el pare de la víctima el va obligar a cavar la seva pròpia tomba, tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Els fets van desencadenar en una brutal baralla que va provocar que l'home acabés mort per una punyalada l'esquena amb una arma blanca. El pare de la nena va quedar detingut per un delicte d'assassinat, però ell assegurava que és innocent i que només el va obligar a cavar la tomba, però que no el va matar, una hipòtesi poc creïble a ulls dels investigadors.

Tumba Russia / East2Weast
Un home mor després de cavar la seva pròpia tomba a Rússia: havia abusat sexualment d'una nena de 6 anys i es va suïcidar incitat pel pare de la víctima / East2Weast

El pare de la nena condemnat per incitar al suïcidi

Finalment, després de la celebració del judici es va concloure que l'home mort era un pederasta i que el pare de la víctima no el va matar, sinó que "el va incitar al suïcidi", uns fets força inversemblants tenint en compte la ferida per arma blanca que tenia a l'esquena. Així i tot, això és el que diu la sentència condemnatòria, que exculpa el pare del delicte d'assassinat

Absolt del delicte d'assassinat: li demanaven 15 anys de presó

La detenció i entrada a presó del pare de la menor van causar gran indignació a Rússia, ja que la ciutadania el va defensar en tot moment i van aconseguir recollir fins a 2.500 firmes per absoldre'l. En un principi, li demanaven 15 anys de presó per un delicte d'assassinat, però finalment només ha estat condemnat per un delicte "d'incitació al suïcidi", penat amb un any i mig de presó.

Un doble crim masclista a Lloret de Mar

La setmana passada, una família de russos també va morir. En aquest cas, a Lloret de Mar (Selva): un multimilionari va assassinar a cops de destral i ganivetades la seva dona i la seva filla de 18 anys i, posteriorment, es va suïcidar, constituint un doble assassinat masclista que ha causat commoció en aquest municipi de la Costa Brava.