El Sergey és l'home que, presumptament, ha assassinat la seva dona i la seva filla de 18 anys a Lloret de Mar (la Selva). Aquest home, que tenia una fortuna de més de 400 milions d'euros, ha matat a cops de destral la seva família i, posteriorment, s'ha suïcidat al pati del xalet del doble crim masclista.

El presumpte feminicida era un home molt conegut a Rússia, ja que tenia un alt càrrec a Novatek, una important empresa nacional encarregada de la distribució del gas. Es va graduar en Enginyeria Civil a la universitat de Moscou i ocupava el càrrec de vicepresident del Consell d'Administració de Novatek des de fa més de set anys.

Doble crimen Lloret de Mar

Sergey és l'home que, presumptament, ha assassinat a la seva dona i la seva filla de 18 anys en un xalet de luxe a Lloret de Mar (Selva) 

Una família assassinada en un xalet de luxe a Lloret de Mar

Aquesta família d'origen rus estava empadronada al xalet que tenien a Lloret de Mar, però vivien a França. Acostumaven a anar de vacances a aquesta segona residència, que és on ha passat el tràgic succés. El Sergey i la Natalia tenien dos fills: una noia de 18 anys i un adolescent que en el moment dels fets estava a França.

El fill intenta contactar amb la seva família des de França

El jove es va començar a preocupar, ja que va intentar contactar amb la seva família per telèfon, però ningú responia. L'última vegada que va poder parlar amb els seus pares i la seva germana va ser el dilluns al vespre.

Dimarts ho va tornar a intentar, però en veure que ningú contestava, va decidir posar una denúncia. Els agents de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van anar fins al xalet de luxe, ubicat a la urbanització dels Pinars.

Sergey Protosenya, de 55 anys, s'havia suïcidat al pati de casa. En una de les habitacions hi havia el cadàver de la Natalia, de 53 anys, i el de la filla que tenien en comú, una adolescent de 18 anys. Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que Sergey les va matar mentre estaven dormint i que ho va fer a cops de destral.

Sergey Protosenya no tenia cap denúncia per violència de gènere

Sergey Protosenya i la seva família eren milionaris i compartien a les xarxes socials la vida de luxe que portaven: eren aficionats al golf i havien viatjat arreu del món. De portes enfora, res apuntava al que passaria aquest dimarts a la casa de Lloret de Mar. No hi havia denúncies prèvies per maltractament i els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que és un crim masclista, que ha posat de manifest l'evidència que la violència de gènere no entén de classes socials.