Assassina la seva mare al barri de Sant Marcel·lí de València. Un home de 37 anys ha estat detingut per la Policia Nacional aquesta matinada, després d'estrangular mortalment la dona de 68. Abans d'acabar amb la seva vida, segons ha avançat el diari Levante-EMV, l'hauria colpejat brutalment i en diverses ocasions amb una escombra. El presumpte parricidi s'ha produït aquest dimecres cap a dos quarts de dues de la matinada en un pis de la capital valenciana, que és quan el telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís i ha alertat als cossos policials nacional i local que s'ha desplaçat immediatament fins al domicili.

L'estrangulament, no obstant, està a l'espera de confirmar-se amb els resultats de l'autòpsia que se li practicarà a la dona a l'Institut de Medicina Legal (IML) de València. A més de la Policia Nacional i la Policia Local de la ciutat, s'ha traslladat una comissió judicial que ha procedit a l'aixecament del cadàver per la posterior inspecció i anàlisi forense. Tanmateix, la investigació continua oberta i no s'han precisat les circumstàncies a les quals s'ha produït la mort. A més, el jutge que instrueix el cas ha decretat el secret de sumari fins que finalitzin les proves corresponents.

Segon parricidi en menys de 10 anys al barri

El barri de Sant Marcel·lí de València pateix per segon cop en sis anys un parricidi. L'anterior va donar-se per Joaquín C.V., de 36 anys, que va matar el seu pare de 73 anys, degollant-lo perquè, suposadament, "tractava malament" la seva mare. L'acusat va corroborar els fets i va acceptar una condemna de set anys i mig de presó d'internament en un centre, atès que la fiscalia va tenir en compte una alteració psíquica en el moment dels fets. L'home va atacar, en aquest assassinat el passat juny del 2017, amb un ganivet japonès i més tard amb un matxet el seu progenitor, fins a tallar-li el coll.