La Policia Nacional ha detingut un jove a Lleó que presumptament hauria matat la seva mare a ganivetades durant el dia de Nadal. El cadàver va ser trobat aquest dilluns, 26 de desembre, a l’interior del seu domicili amb clars signes de violència. Uns veïns de l’edifici van veure sang al replà, molt a prop de la porta d’entrada al pis, i van decidir avisar les autoritats policials, ja que també feia dos dies que no tenien cap notícia de la seva veïna.

Fins al lloc dels fets, al número 12 del carrer Pedro de Dios de Lleó, s’hi van desplaçar agents de la Policia Local, que van accedir a l’immoble davant la possibilitat que hagués tingut lloc alguna situació de risc. A l’interior, van trobar el cos sense vida de la dona, de 60 anys, amb diverses ganivetades i un tall al coll. El cadàver estava situat al menjador, al costat de la taula preparada per celebrar el tradicional dinar de Nadal.

El fill de la dona, principal sospitós de l’assassinat

Efectius de la Policia Nacional es van fer càrrec de la investigació. Les primeres indagacions van apuntar com a principal sospitós de l’assassinat el fill de la víctima, a qui es va detenir aquest dimarts. Després de passar la nit als calabossos, aquest dimecres se l’ha portat al registre del seu pis al número 11 del carrer Pedro Ponce de Lleó. En les pròximes hores es preveu que pugui passar a disposició judicial i ingressi a prsó provisional.

El detingut ha negat en tot moment tenir res a veure amb la mort de la seva mare, mentre els investigadors de la Policia Nacional treballen a recollir més proves que el puguin incriminar. Han constatat que el jove estava rebent tractament psiquiàtric i és molt violent i agressiu. A més, segons han explicat alguns veïns de la víctima, mantenia una mala relació amb la seva mare i les amenaces eren constants.