Comencen a declarar la directora i els treballadors de la bodega Atrio de Càceres, on van robar 45 ampolles de vi valorades en 1,6 milions d'euros. Segons expliquen els empleats, és impossible saber què va passar a la bodega la nit dels fets, ja que en aquella zona no hi ha càmeres de seguretat, un fet que va dificultar molt la investigació policial. 

Carmina Márquez, la directora de la bodega més important de Càceres, va explicar detalladament al jutge quines son les mesures de seguretat que hi ha tant a la bodega com a l'hotel i al restaurant, que estan tots tres a la mateixa finca. "És impossible saber què va passar a la bodega", diu la dona. També han declarat els vuit treballadors que estaven al lloc dels fets la nit del robatori de les 45 ampolles de vi i no han pogut reconèixer el lladre, ja que ha passat gairebé un any des que van passar els fets.

Priscila i Constantín, els lladres de la bodega Atrio de Càceres

Els presumptes lladres son la Priscila i el Constantín. Segons la investigació de la Policia Nacional, son els responsables d'un dels robatoris més surrealistes que s'ha viscut mai a Espanya. Es tracta d'un pla que van pensar al detall: presumptament, l'octubre de l'any passat, es van allotjar a l'hotel on es trobava aquesta elitista bodega.

Van distreure el vigilant per entrar a la bodega

La reserva la va fer la Priscila, que és molt coneguda a Mèxic, on va guanyar un important certamen de bellesa. No obstant això, va donar una identitat falsa. Durant la nit, la dona es va encarregar de distreure el vigilant de seguretat mentre el Constantín va entrar a la bodega fent servir una clau que havien sostret anteriorment. 

Priscila Lara Guevara / Redes sociales
Priscila Lara Guevara és una de les presumptes autores del robatori milionari de la bodega Atrio de Càceres: va sostreure 45 ampolles de vi valorades en 1,6 milions d'euros / Xarxes socials

Es van emportar 45 ampolles de vi valorades en 1,6 milions d'euros

En total, es van emportar 45 ampolles de vi valorades en 1,6 milions d'euros. La més cara de totes, que era única al món, costava ni més ni menys que 350.000 euros. Després d'aquest surrealista robatori, van fugir a Europa i feien servir identitats falses per evitar ser descoberts i es van inventar que no havien fugit, sinó que estaven passant uns mesos de vacances per Europa. No obstant això, els van acabar detenint a Croàcia i, després de passar a disposició judicial a Càceres, van ingressar a presó de manera provisional i sense fiança com a presumptes autors dels fets i la seva advocada ha presentat un recurs per deixar-los en llibertat amb càrrecs.