Arantxa Palomino, la dona de l'actor Luis Lorenzo, es troba juntament amb seu marit sota investigació pel presumpte assassinat de la seva tia pel cobrament de l'herència d'aquesta. Arantxa ha volgut aclarir la seva versió dels fets davant dels mitjans amb tal de mostrar transparència i la seva voluntat de col·laborar amb la Justícia. Tanmateix, algunes de les qüestions i dades no quadren.

Una setmana després de la detenció de l'actor Luis Lorenzo i la seva dona Arantxa Palomino per la seva presumpta implicació en l'homicidi de la tia d'Arantxa, la dona de l'actor, desconeguda fins aleshores, ha concedit una entrevista a El programa d'Ana Rosa per "explicar la seva veritat". No obstant això, en l'entrevista han quedat alguns caps solts que Palomino no ha sabut respondre, mentre que la seva família té cada vegada més clar, que el matrimoni està relacionat amb la mort de l'anciana.

Defensa que les quantitats de metalls pesants es deuen a algun aliment ingerit

Palomino ha volgut deixar molt clar durant l'entrevista que ni ella ni Luis Lorenzo no estan acusats d'homicidi, sinó que simplement els estan investigant per l'alta presència de metalls pesants al cos de la seva difunta tia. No obstant això, les quantitats de cadmi i magnesi que es van trobar en l'autòpsia, que Palomino justifica amb la ingesta d'algun aliment, eren fins a 200 vegades més altes que el normal. La dona de l'actor tampoc no ha sabut aclarir per què es van trobar unes piles i bateries gastades i amb pols blanca a la cistella del pa. La seva resposta ha estat que la pols blanca podien ser restes de pa, però a la pregunta de com van acabar les piles allà, ha dit que podia haver estat cosa dels seus fills.

Palomino desmenteix el seu interès pels diners, però que no estava disposada a cobrir les despeses de la seva tia

La dona ha volgut aclarir les acusacions que tant ella com el seu marit anaven darrere de l'herència de la seva tia, després que diverses informacions apuntessin a la fixació que tenien ambdós pels diners i l'estatus. Ella assegura que mai no li han importat els diners i que "no ha tocat ni l'herència". No obstant això, en l'entrevista també va exposar que no estava disposada a cobrir les despeses derivades de la malaltia de la seva tia: "bastant és que la tenia a casa meva". Respecte als 140.000 euros trobats en efectiu a casa seva, va assegurar que eren del seu marit.

Assegura que la seva tia tenia una incipient demència

Els familiars de María Isabel, la tia d'Arantxa, asseguren que no els consta cap diagnòstic de demència. Tanmateix, Arantxa ha assegurat a Telecino que la seva tia estava diagnosticada de demència amb cossos de Lewy, un tipus de demència incipient, però que no la incapacitava per canviar el testament. L'herència de la dona es va modificar perquè Arantxa fos l'única beneficiària, una cosa que ella afirma que la seva tia va fer en plenes facultats. També afirma que necessitava conèixer el patrimoni de la seva tia "per saber quines cures podia costejar-li". Segons ella, la denúncia que el seu oncle (i germà de la morta) va fer per la desaparició de la dona es deu també a motius econòmics i per l'herència.

Els veïns afirmen que la parella maltractava l'anciana

A les acusacions dels seus veïns sobre els suposats maltractaments que infringien sobre l'anciana, Palomino les ha desmentit. La dona de Lorenzo es defensa dient que els seus veïns haurien d'haver denunciat al moment si tenien sospites, i que volen "pujar al carro". No obstant això, diversos testimonis afirmen que la parella va abandonar durant dotze hores a l'anciana en un restaurant per acudir a un aniversari, una cosa que no ha aclarit.