La Policia Nacional ha detingut una parella per drogar el seu fill, un bebè de 19 mesos a Las Palmas de Gran Canària. Va ser la mare del petit, una jove de 27 anys, qui va portar-lo a l'hospital, ja que tenia uns símptomes molt estranys i anava torçat. Quan li van fer les proves, van descobrir que era positiu en cocaïna i en marihuana.

Els presumptes autors dels fets son una parella formada per una dona de 27 anys i un noi de 26. La víctima és un bebè de 19 mesos. Els seus pares van començar a veure que tenia uns comportaments poc habituals: estava amb ànims baixos, amb moltíssima son i no gatejava bé. Va ser llavors quan el van portar a un hospital per fer-li unes proves

El bebè de 19 mesos dona positiu en cànnabis i cocaïna

Quan els doctors van tenir els resultats, no donaven crèdit a la surrealista situació: havia donat positiu en cànnabis i en cocaïna. Per aquest mateix motiu, seguint el protocol establert, van alertar a la Policia Nacional, que es va desplaçar fins al lloc dels fets per parlar amb els pares de la víctima.

Policía Nacional / EFE
La Policia Nacional ha detingut una parella a Las Palmas de Gran Canària per drogar el seu bebè de 19 mesos: ha donat positiu en cocaïna i en cànnabis / EFE

Els pares detinguts per un delicte d'abandonament familiar

Ells mateixos li van dir que eren consumidors usuals de marihuana i, esporàdicament, de cocaïna. Per justificar els resultats de les proves van dir que el nen ho havia ingerit de manera accidental. Així doncs, els han detingut com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament familiar i han passat a disposició judicial, on s'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Actualment, el petit continua ingressat a l'hospital i la custòdia passarà a mans de la seva àvia fins que se celebri el judici, segons informa Ràdio Televisió Canària. Els presumptes autors dels fets, dels quals no ha transcendit la seva identitat, es podrien enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte d'abandonament familiar.