El presumpte homicida i pare del menor assassinat dimarts a la nit en un hotel de Barcelona continua sense aparèixer. Segons fonts properes al cas Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, presumpte parricida, hauria fugit i portaria a sobre el seu passaport. No obstant això els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi sobre el parador i l'estat del sospitós.

A les xarxes socials circulen imatges de possibles aspectes que podria presentar el fugitiu per amagar la seva identitat.

El presumpte homicida va apagar el mòbil en sortir de l'hotel

El pare i presumpte assassí del nen de 2 anys que van aparèixer morts aquest dimarts en un hotel de Barcelona continua sent una de les persones més buscades a Espanya en aquests moments.

vídeo pare hotel concòrdia

Enregistrament fugida Martín / El Caso

Segons fonts properes al cas a què ha tingut accés Antena 3 Noticias, el sospitós portaria a sobre el passaport. A més, el pare del menor hauria apagat el telèfon mòbil tot just sortir de l'hotel on suposadament va assassinar el seu fill. El seu objectiu seria que els agents no li seguissin la pista. La seva fugida sí que va ser gravada per les càmeres de seguretat.

Malgrat les intencions que pugui tenir Martín, els Mossos d'Esquadra no descanten cap hipòtesi, i estudien diverses posibilitats, que l'home pugui seguir viu o s'hagi tret la vida.

L'últim missatge del pare del nen assassinat

L'home que presumptament va assassinar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona va enviar diversos missatges amb amenaces i retrets a la mare el dia del crim. Segons avança La Vanguardia, l'últim missatge que el sospitós va enviar a la mare del menor va ser: "A l'hotel tens el que et mereixes". Abans la dona havia rebut amenaces en relació amb el procés de separació amb el presumpte homicida: "Te'n penediràs".

Martín hotel Barcelona / @mossos

Martín hotel Barcelona / @mossos

La dona va alertar les autoritats de l'amenaça però el desenllaç va ser tràgic. La policia va rebre l'avís que van trobar el cadàver d'un nen petit en una habitació de l'hotel La Concordia, a l'avinguda del Paral·lel. Era el fill de la denunciant i de Martín. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van provar de reanimar-lo sense èxit.

Si es confirma la incriminació del pare en els fets es tractaria d'un nou cas de violència vicària. La parella estava en tràmits de separació.

Martín Ezequiel Álvarez no apareix

La policia catalana va fer dimecres una crida a la col·laboració ciutadana, amb la difusió d'una fotografia i una descripció completa del sospitós. Es tracta de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, té 44 anys, mesura 1,78 centímetres d'alçada, porta el cabell rapat, la barba retallada, té complexió atlètica i els ulls marrons.

E9pdBnRWEAsRjrE

@mossos

En el moment de la seva fugida vestia una samarreta grisa, uns texans i unes sabates vermelles, i no portava cap tipus de bossa o motxilla. Els Mossos han demanat que qualsevol persona amb informació truqui al 112.