La família Beckham ha patit moments de pànic després del robatori a la seva casa de l'oest de Londres, al barri de Holland Park. Un encaputxat, que no ha estat detingut, va trencar els vidres d'una finestra i es va emportar articles electrònics i de disseny per valor de milers de lliures. El robatori de luxe es va produir a més mentre David i Victoria Beckham eren dins de la casa amb la seva filla Harper, de 10 anys. Ara la policia busca l'atacant, que se sospita que forma part d'una banda que va atracar altres cases de la zona.

Horror a la mansió de la família Beckham

El robatori, que s'ha fet públic aquesta setmana, va tenir lloc el passat 28 de febrer, quan David, de 46 anys, Victòria, de 47, i la seva filla petita Harper, de deu, eren a casa i no es van adonar que un lladre havia entrat en una habitació del segon pis de la mansió, valorada en més de 42 milions d'euros, a l'exclusiu barri de Holland Park, a l'oest de Londres, on tenen per veïns personalitats com Elton John o Robbie Williams.

David i Victoria Beckham / Europa Press

El lladre va entrar mentre David i Victoria Beckham eren a casa amb la seva filla petita / Europa Press

No va ser fins que el seu fill Cruz, de 17 anys, va tornar a casa amb uns amics d'una festa passades les dotze de la nit, quan es va adonar que l'habitació de convidats havia estat saquejada mentre els seus pares eren a la casa, amb el vidre de la finestra trencat i tirat a terra. El jove va despertar llavors el seu pare, David Beckham, que va trucar a la policia mentre buscava amb Cruz al lladre dins de la casa, però ja havia fugit, emportant-se milers d'euros en articles electrònics i de disseny.

Entren a casa quan David i Victoria estaven dins amb la seva filla

Tot i que encara no s'han dut a terme detencions sobre això, se sospita que el criminal formava part d'una banda que va atracar almenys unes altres dues cases de la zona. Segons el mitjà The Sun, el cèlebre matrimoni va quedar "commocionat" per la "invasió" de la seva casa. Perquè no és la primera vegada a què s'enfronten a atacs d'aquest estil i fonts policials han declarat: "Lamentablement, els Beckham van ser víctimes d'alguns lladres bastant professionals que han estat operant en l'àrea. Afortunadament, els delinqüents només van arribar a un dormitori abans de fugir" i recalcaven la gran qualitat del sistema de seguretat de la casa.

David, Victòria i Brooklyn Beckham / Europa Press

El lladre es va emportar articles electrònics i de disseny valorats en milers d'euros / Europa Press

Segons recull el mateix mitjà d'altres fonts, la policia està analitzant les imatges de les càmeres de seguretat, que van gravar l'intrús enfilant-se per la façana de la casa abans d'entrar per la finestra a l'habitació buida. Una altra de les seves propietats, valorada en 8 milions d'euros al Regne Unit, està sent monitorada també per vigilància després de patir dos robatoris. També compten amb una propietat a Dubai i un apartament a Miami, on un altre dels seus fills, Romeo, de 19 anys, es dedica professionalment al futbol.

Atracament de luxe a Passeig de Gràcia a Barcelona

D'altra banda, el més gran dels seus fills, Brooklyn, de 23 anys, tancarà un negoci perfecte en casar-se el pròxim 9 d'abril amb Nicola Peltz, filla d'un multimilionari, als Estats Units. Després dels seus continus fracassos en àrees com el futbol, la fotografia i la moda, ara es dedica a presentar un programa de cuina online en el qual entrevista xefs famosos i després prepara amb ells un plat.

Un altre atracament de luxe, que ha quedat a intent, ha tingut lloc aquest dijous a Barcelona, en la coneguda avinguda Passeig de Gràcia, on una banda de lladres ha encastat dos cotxes a la botiga Saint Laurent, situada en el número 102 del conegut passeig en el qual es troben els comerços més cars i exclusius de la ciutat. Després d'intentar rebentar els sistemes de seguretat i buidar la botiga, finalment han fugit i encara no se'ls ha pogut detenir.