El fill gran de David i Victoria Beckham, Brooklyn, sembla deambular de fracàs en fracàs. Als seus 22 anys ja ha intentat fer-se lloc en sectors com el futbol, la moda o la fotografia, sempre acompanyat d'allaus de crítiques davant del seu poc talent. Ara, s'ha embarcat en un nou projecte: un programa de cuina, que tampoc no està precisament arrasant.

El nou negoci del fill de David Beckham

Els comentaris més comuns asseguren que el més gran dels Beckham té una total falta de talent tant per presentar com per cuinar. El seu programa, Cookin' with Brooklyn -Cuinant amb Brooklyn-, s'emet en el perfil oficial del jove a Facebook. El format dura uns deu minuts, en els quals el Brooklyn entrevista un cuiner famós al seu restaurant i després reprodueix una de les seves receptes per als seus amics, la seva promesa, el seu germà petit o una celebritat.

Cookin' with Brooklyn / Facebook

El seu nou programa ha rebut crítiques per l'alt pressuposat i baixa qualitat / Facebook

L'escàndol va venir quan es va saber el pressupost del programa, que ascendeix als 90.000 euros per capítol, i que moltes de les presentacions no han estat si més no cuinades pel fill de David i Victoria Beckham. Els comentaris en xarxes socials apunten a la seva falta de gràcia i visió, així com al malbaratament desmesurat per plats indecents. Els seus comentaris durant el programa, a més el retraten, quan diu coses com: "m'encanta el bistec, de vegades el menjo un cop a la setmana i d'altres entre dos i tres".

Brooklyn Beckham: tercer fracàs als 22 anys

Malgrat tot, cada vídeo acumula al voltant d'un milió de reproduccions, xifra bastant sorprenent tenint en compte que la plataforma és molt poc utilitzada per persones de la seva edat, que serien el principal públic del programa, tal com recull El País. Igualment, més enllà de ressaltar per ser "fill de", sembla que les aparicions públiques i projectes artístics no són el seu punt fort, tal com demostra la seva pròpia trajectòria, que va començar quan tenia 15 anys.

David i Brooklyn Beckham / Europa Press

Brooklyn Beckham també va intentar seguir els passos del seu pare en el futbol / Europa Press

El 2014 s'anunciava que l'adolescent Brooklyn acabava de firmar un contracte per jugar a la Lliga sub 16 a l'Arsenal, seguint els passos del seu pare. Tot just quatre mesos després, l'equip britànic avançava que el jove no seguiria al seu planter, malgrat les bones paraules que van tenir amb ell al principi, també apuntant a la sospitosa i "excel·lent relació" de David Beckham amb el mànager de l'Arsenal, Wenger.

Futbol, moda, fotografia i cuina

Dels passos del papa va passar als de la mama, que fa anys que aposta per la moda amb el gran èxit de Victoria's Secret, la seva marca de llenceria. El mateix 2015, amb 16 anys, començava la seva efímera carrera com a model per a la marca juvenil Reserved, mentre el seu germà petit, Romeo, que tenia dotze anys, ja era imatge de Burberry. En menys d'un any va fer un altre salt laboral, deixant el segon fracàs enrere i enfangant-se de nou en la fotografia.

En qualitat de "fill de", un any després presentava el llibre de fotografia what i see -el que veig-, que recollia imatges i peus de foto fetes i escrits per ell mateix, amb exposició a la famosa casa de subhastes Christie's de Londres. Frases com: "Tan difícils de fotografiar, però increïbles de veure", al costat de la foto d'un elefant on amb prou feines es veia l'animal; o: "M'agrada aquesta foto: està desenfocada, però es pot suposar que estan passant moltes coses" li van regalar una nova dutxa de crítiques.