La família de Pablo Sierra ha escrit una carta després de la desaparició i mort del jove de 21 anys agraint a tothom qui ha col·laborat en la seva cerca. 

Pablo Sierra va desaparèixer fa setmanes a Badajoz

El Pablo Sierra va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa gairebé tres setmanes a Badajoz. El divendres la pitjor de les hipòtesis es va complir: van trobar el seu cadàver al riu Guadiana. L'autòpsia va determinar que va patir una mort accidental.

Els policies tenen la investigació oberta i el cas es troba sota secret de sumari i estan intentant esbrinar més detalls per saber detalladament què va passar aquell 2 de desembre. Encara que no hi ha cap hipòtesi clara, pensen que el Pablo podria haver caigut al riu mentre es trobava sota els efectes de l'alcohol.

"La família de Pablo Sierra volem agrair les mostres d'afecte i suport rebudes d'amics, companys i de tots aquells que, sense conèixer-li, ens han ajudat a trobar-li, difonent i compartint la seva cerca", diu la carta, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Pablo Sierra Moreno / Redes sociales

Pablo Sierra va morir de manera accidental a Badajoz i la seva família ha enviat una carta mostrant el seu agraïment durant aquestes setmanes de cerca / Xarxes Socials

"Especial agraïment a la Brigada Judicial de la Policia Nacional de Badajoz per la seva professionalitat, empatia i la seva entrega absoluta, als seus comandaments, per facilitar-los tots els recursos disponibles perquè continuïn treballant en el complet esclariment dels fets, a Policia Local, Guàrdia Civil, Bombers, Creu Roja i altres organitzacions que han col·laborat", explica la família.

"També a la unitat de GEOS desplaçada des de Guadalajara i a la Unitat Canina de Madrid, gràcies al seu excel·lent treball conjunt es va aconseguir localitzar el Pablo. A la Delegada del Govern a Extremadura i al President de la Comunitat pel seu continu alè i suport en circumstàncies tan doloroses. A tots els integrants de la fundació RUCAB, Rector UNEX, comunitat universitària i companys de Pablo. A l'hotel Las Bóvedas, que ha estat la nostra llar i refugi en aquests dies", diuen els familiars del Pablo Sierra.

"El Pablo sempre estarà als nostres cors"

Finalment, també han aprofitat l'ocasió per agrair a SOS Desaparecidos i a tothom qui ha col·laborat: "A la fundació SOS Desaparecidos. El nostre record també per a les famílies de tots els que continuen encara desapareguts, estem al seu costat i compartim el seu dolor. I a tots aquells coneguts i desconeguts que s'han solidaritzat i resat amb nosaltres. Moltes gràcies. El Pablo sempre estarà als nostres cors".