Novetats del cas Pablo Sierra, el desaparegut en estranyes circumstàncies que han trobat mort a Badajoz. L'autòpsia dona suport a la hipòtesi policial de què el jove de 21 anys va patir una mort accidental.

Troben el cadàver de Pablo Sierra al riu Guadiana a Badajoz

El Pablo Sierra va desaparèixer fa més de dues setmanes a Badajoz i, aquest divendres, han trobat el seu cadàver a la zona de Los Picos del Guadiana, a l'extraradi de Badajoz, a tres quilòmetres d'on va ser vist per última vegada i on van trobar el seu mòbil amb taques de sang.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional, van descartar que es tractés d'un suïcidi o d'una desaparició voluntària, ja que aquest estudiant de Matemàtiques de Zorita (Càceres) no tenia cap motiu per marxar sense deixar rastre.

Les incògnites de l'estranya mort de Pablo Sierra, el jove desaparegut a Badajoz

Des dels jutjats es va decretar secret de sumari per esbrinar com més aviat millor les circumstàncies en què va morir el Pablo. Quan van trobar el seu cos sense vida, van saltar totes les alarmes. 

Des d'un primer moment, els policies van explicar que molt probablement havia patit una mort accidental, a la qual es van referir com "un fatal accident". Segons la seva hipòtesi, va caure diverses vegades fins que va acabar al riu Guadiana el mateix dia que va desaparèixer, el 2 de desembre.

L'autòpsia apunta cap a la mort accidental de l'estudiant de Matemàtiques

El mateix dia que van trobar el seu cadàver, a l'Institut de Medicina Legal de Badajoz, li van fer l'autòpsia. Com que el cas es troba sota secret de sumari, no ha transcendit si el cos de Pablo Sierra presentava signes de violència o si va morir ofegat al riu. Així i tot, segons els resultats de l'autòpsia, va caure al riu de manera accidental, que era la hipòtesi dels policies, explica el diari Hoy.

Pablo Sierra Moreno / Redes sociales

L'autòpsia revela que Pablo Sierra, desaparegut a Badajoz fa dues setmanes, va morir de manera accidental en caure al riu Guadiana / Xarxes socials

Els caps sense lligar d'aquesta estranya desaparició

Així i tot, hi ha molts caps sense lligar, ja que ningú s'explica com pot ser que el Pablo es desplacés fins a l'extraradi de Badajoz, ja que, a priori, no hi hauria cap motiu perquè anés fins allà, i més si els va dir als seus amics que agafaria un taxi per anar fins a la residència, tot i que en realitat no ho va fer.

Investigació oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets

Tot i els resultats de l'autòpsia, els policies continuen amb la investigació oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb els agents com més aviat millor.