Un home s'empassa 1.335 grams d'haixix. Un sexagenari ha necessitat ser intervingut d'urgència a Granada per forts dolors que patia degut a la ingesta de droga. Un cop a l'hospital, va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat molt greu. Aquest succés ha fet activar la Policia Nacional que ha confiscat un total de 123 glans d'aquesta substància estupefaent que portava a l'abdomen l'individu de 60 anys. Així, tot i estar hospitalitzat, està acusat d'un delicte de tràfic de drogues.

Per introduir l'haixix, la qual cosa li va causar un malestar pel que va anar aquest dimarts de matinada als serveis d'urgència, on va explicar que patia un fort dolor d'estómac i que no havia pogut evacuar o anar al vàter des de feia més de dues setmanes. Després d'això va quedar ingressat al centre mèdic de Granada i els facultatius li van realitzar les corresponents proves. Aquestes van evidenciar la ingesta de multitud d'objectes en forma de glans, per la qual cosa va ser intervingut d'urgència i li van extreure un total 123 glans d'haixix, acabant poc després a la UCI en estat molt greu.

No és la primera vegada que s'empassa glans d'haixix: ho va fer el 2016 a Algesires

Pel que sembla, i segons ha informat la Policia Nacional aquest dimarts, no és el primer cop que aquest home porta drogues a l'interior del seu cos per transportar-les i, per tant, per traficar amb elles. L'any 2016 va ser detingut a Algesires (Cadis) per fets similars, durant un control de passatgers. En aquell moment, a més, també va ser traslladat a un centre hospitalari de la zona i va quedar ingressat. Durant les proves fa uns set anys, els facultatius van trobar i confirmar les evidències que allotjava una desena de glans d'haixix a la zona de l'abdomen. Per la qual cosa, és un conegut pel tràfic i transport de substàncies estupefaents a la costa est d'Andalusia.