El cos sense vida d'un home ha aparegut aquest diumenge a la part superior del sostre de l'ascensor d'un bloc de pisos d'Algesires, a Cadis. Els fets han tingut lloc al voltant de les dotze del migdia quan un tècnic de reparació d'ascensors estava arreglant l'aparell i ha trobat el cadàver. Ràpidament, ha alertat de la troballa al 112 i fins al lloc dels fets, al número 1 de l'avinguda Virgen del Carmen, s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local, de la Policia Nacional, dels Bombers i efectius sanitaris.

En arribar-hi, els serveis d'emergències han confirmat la mort de l'home sense que s'hagi pogut fer res per intentar salvar-li la vida. Durant les dues hores des que han arribat fins que la comitiva judicial ha autoritzat l'aixecament del cadàver, tal com detalla Europa Sur, l'entrada ha estat precintada i ningú ha pogut entrar ni sortir de l'edifici, que compta amb oficines als primers pisos i habitatges residencials en els superiors. De fet, alguns dels veïns s'han hagut de quedar esperant al carrer durant una bona estona sense poder entrar a les seves cases.

Totes les hipótesis sobre la mort estan obertes

El cos ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense per determinar les causes de la mort i veure si s'ha produït a conseqüència de la caiguda o si ja presentava algun signe de violència anteriorment. Tot sembla indicar que s'hauria precipitat pel forat de l'ascensor des de l'onzena planta, l'última de l'edifici, fins a la segona, on es trobava l'ascensor en aquells moments. La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i saber què ha passat. De moment totes les hipòtesis estan obertes a l'espera dels resultats de l'autòpsia, des d'una mort criminal en què es van intentar desfer del cadàver llençant-lo pel forat de l'ascensor fins a una caiguda accidental o un suïcidi.