El passat dissabte els cadàvers d’una dona embarassada i del seu fill de 3 anys van aparèixer a l’interior del seu domicili situat al municipi de las Gabias, a Granada. Tot indicava una mort violenta, i la investigació de la Guàrdia Civil ha portat a la detenció del germà de la víctima, que l’hauria matat a ella i al seu nebot a cops amb una llança artesanal de ferro. L’home, de 36 anys, ha estat detingut la matinada d’aquest dilluns acusat de triple homicidi, i a hores d’ara es troba a dependències policials a l’espera de ser posat a disposició del jutjat de guàrdia.

L’avís el va donar la parella de la víctima

A primera hora del passat dissabte, el marit de la víctima, que estava fora per feina, va trucar al telèfon d'emergències 112 des de les illes Balears, alertat per l'alarma del seu domicili que indicava que hi havia hagut un robatori. Després de no poder contactar amb la seva dona, va avisar als serveis d'emergències, i fins al lloc van desplaçar-se diverses patrulles de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i dotacions dels Bombers d'Andalusia. En poder accedir a l'interior de l'habitatge, situat al carrer Arache, els efectius van trobar-se amb els cadàvers de les dues víctimes, i sense cap indici que fes pensar que s'havia comès un robatori.

La inspecció ocular de l’escena del crim va revelar que el presumpte assassí havia intentat cremar els cadàvers calant foc a un matalàs, però les flames no van persistir i va fugir del lloc abans que arribés la policia. L’autòpsia ha revelat que mare i fill van ser atacats i colpejats amb un objecte contundent, possiblement una llança de ferro.

Una disputa per l’herència

Agents d'Homicidis de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil han detingut la matinada d'aquest dilluns el germà de la dona assassinada, principal sospitós del crim. La hipòtesi que segueixen els investigadors és una disputa per temes d'herència, i està previst que l'home passi a disposició judicial al llarg d'aquesta setmana.