Continua el judici per la desaparició i assassinat de la Marta Calvo i altres dues dones més. El presumpte assassí és el Jorge Ignacio Palma, que també està acusat d'haver intentat matar altres vuit dones en situació de prostitució. "No la va esquarterar, això ho tinc clar. Tant de bo m'equivoqui, però estic segura que el lloc on està amagat el cos de la meva filla n'hi ha d'altres", diu Marisol Burón, la mare de la Marta Calvo, que li ha suplicat a l'assassí de la seva filla que confessi on ha amagat el cos. 

La Marta va desaparèixer el novembre del 2019 quan va quedar amb el Jorge Ignacio Palma a Manuel (València). Mesos més tard, el presumpte assassí de dones en sèrie es va presentar a la caserna de la Guàrdia Civil i va confessar que havia esquarterat el cadàver de la Marta i que l'havia llençat a les escombraries, però que ell no l'havia matat, sinó que havia mort accidentalment i que ell només s'havia desfet del cos.

La Guàrdia Civil i la mare de la Marta Calvo dubten que hagi esquarterat el cos

Dos anys més tard, el seu cos continua sense aparèixer i la Guàrdia Civil cada vegada té més dubtes sobre la confessió del Jorge. Tot i que després del crim va comprar serres i bosses d'escombraries, no han trobat ni rastre de les restes de la Marta. "Podria haver esquarterat el cos, però les restes no van arribar ni a Dos Aguas ni al centre de tractament de Guadassuar", expliquen els agents de l'Institut Armat.

La mare de la Marta Calvo, a la sortida del judici, ha explicat que està convençuda que Jorge Ignacio Palma no va esquarterar el cos de la seva filla i que aquest està amagat en un lloc on també hi ha més cadàvers i que aquest és el motiu pel qual, dos anys més tard, encara no ha confessat on està el cos de la víctima.

"No va tenir temps suficient per pensar. Hores després del crim, ja estava trucant altres noies"

"No va tenir temps suficient per pensar. Hores després del crim ja estava trucant  altres noies", diu Marisol Burón. Els investigadors han corroborat que el presumpte assassí, hores després de l'assassinat, va contactar amb tres dones en situació de prostitució, un fet que, a ulls de la mare de la víctima, encara corrobora més la seva teoria.

Marta Calvo / Archivo
Marta Calvo va ser assassinada per Jorge Ignacio Palma, que també està acusat d'altres  / SOS Desaparecidos

Fiscalia demana 130 anys de presó per Jorge Ingacio Palma

Fiscalia demana 130 anys de presó per Jorge Ignacio Palma, que està acusat de tres delictes d'homicidi, altres vuit en grau de temptativa i 11 abusos sexuals. Els pares de la Marta i les altres víctimes demanen la màxima condemna, que és la presó permanent revisable. D'altra banda, la seva advocada  demana la seva absolució al·legant que és innocent, tot i que les pistes i els testimonis de les supervivents apunten tot el contrari.

"Aniré cada dia a judici i estaré a peu de canyó. Ara estic bé, però he plorat molt per aquest malson. Haig de ser forta per la meva filla. La Justícia decidirà la pena que li cau. Només espero que li caigui tot el pes de la llei, perquè ha fet molt de mal", conclou la mare de la Marta Calvo.