El conegut grup hoteler Hilton, famós mundialment pels seus luxes, ha tornat a marcar la diferència amb una nova edificació al Regne Unit que no és per a persones: és un hotel de cinc estrelles per a cotxes. Així és, sona estrany, però s'ha fet realitat i ja té nom: Hilton Car Storage. Les seves instal·lacions serveixen ja per emmagatzemar vehicles d'alta gamma, així com ofereix serveis al detall com el que sol brindar a les persones que s'allotgen als seus hotels.

La nova construcció dels hotels Hilton

Aquest hotel per a cotxes es troba a Herfordshire, Regne Unit, i consta d'una nau de 6.000 metres quadrats que permetran al Hilton Car Storage àmplies possibilitats d'oferir als seus clients les màximes comoditats. Una vegada a l'hotel, els propietaris dels vehicles de luxe -siguin moderns o versions clàssiques- podran escollir entre totes les opcions, que inclouen nits d'hotel o emmagatzemament per temporades, així com servei de reparació i de restauració.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz / GTRES
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz compten amb un Jaguar de luxe que podria ser client / GTRES

També compten amb un estoc de cotxes que inclou marques com Jaguar, Mercedes, Ferrari, Aston Martin o Lotus en les seves versions més exclusives -encara que no tant com el cotxe que va regalar David Beckham al seu fill Brooklyn pel seu casament amb l'hereva Nicola Peltz-, que tenen preus que arriben fins als 90.000 euros. Per mantenir sanes i estàlvies les joies de col·leccionisme dels seus clients, les tres plantes de l'edifici compten amb sistemes de seguretat d'última generació, com a vigilància amb càmeres de seguretat les 24 hores del dia tots els dies de l'any.

Un hotel per a cotxes de luxe a preus milionaris

A més, l'interior té una temperatura i humitat ambiental controlades per permetre la condició perfecta de cada cotxe i evitar el seu deteriorament. La part de restauració es deu que el Grup Hilton forma part també de Hilton & Moss Restoration, que ofereix serveis complets per a vehicles vintage, així com prepara cotxes de curses, donant resultats professionals com part del servei, que va des d'una punxada en una roda o un cop a la carrosseria fins a una restauració total d'un cotxe antic.

Bugatti Centodieci / Arxiu|Arxivament
El nou cotxe de Cristiano Ronaldo, un Bugatti Centodieci / Arxiu

Malgrat que la pàgina web no especifica els preus per nit per als vehicles més luxosos, aquest caprici de nou-rics està clar que no serà precisament barat, tenint en compte que els seus hostes potencials podran ser cotxes de milions d'euros, com el que adquiria fa poc Cristiano Ronaldo. Encara que el va encarregar el 2019, no serà fins aquest 2022 quan obtingui el seu esperat Bugatti Centodieci -110 en italià, en homenatge a l'aniversari de la casa italiana-, que fa dos anys que se sotmet a proves amb un prototip i que ara començarà a produir-se per als deu afortunats -només es fabricaran deu unitats- que pagaran vuit milions per cada una de les peces de la col·lecció limitada.