El passat 9 d'abril la jet set internacional acudia a la boda més esperada de l'any: la de Brooklyn Beckham, fill gran de David i Victoria Beckham, amb Nicola Peltz, hereva d'un multimilionari, que es va celebrar a la casa familiar de Peltz en Florida i ha cobert portades de revista. A part de comentar els vestits de les celebritats que van assistir, el muntatge de l'esdeveniment i la cerimònia, ara està en boca de tots el car regal que els pares del nuvi li han fet a la parella.

El regal de nou-ric de David i Victoria Beckham al seu fill Brooklyn

S'ha destapat després de les primeres imatges de Peltz i Beckham, ja com a marit i dona, en la qual es pot veure els noucasats circulant en un cotxe Jaguar descapotable de color blau. S'ha pogut saber que es tracta d'un dels regals de noces que han rebut per part de David i Victoria Beckham i costa gairebé mig milió de dòlars, un caprici a l'altura dels nuvis. Perquè a més, l'impressionant cotxe, que és totalment elèctric, va ser encarregat a propòsit pel futbolista per al seu fill gran.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz / GTRES

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz conduint el seu nou regal / GTRES

De fet, David Beckham, que participa com a inversor en l'empresa Lunaz, va demanar la fabricació a aquesta companyia del cotxe Jaguar XK140 a la seva planta de Silverstone, a Anglaterra, on han respectat l'estètica dels models originals, com la tapisseria i interiors de color beix, al més pur estil luxe retro, però amb actualitzacions als frens, la suspensió i la direcció. Sens dubte, es tracta d'un gran regal per als joves, que ronden els 20 anys.

Un cotxe Jaguar de mig milió de dòlars

Aquesta notícia arriba poc després de conèixer-se un robatori a casa dels Beckham a Londres, que va tenir lloc el passat 28 de febrer, quan un lladre va entrar a la mansió en la qual viuen a l'oest de Londres, a l'exclusiu barri de Holland Park, valorada en més de 42 milions d'euros. L'ensurt va ser brutal perquè dins estaven dormint David, Victòria, i la seva filla petita, Harper, de deu anys, i no va ser fins que va arribar el seu fill Cruz, de 17 anys, que venia d'una festa a la nit juntament amb uns amics i es va adonar que la finestra de l'habitació de convidats estava trencada i l'interior havia estat saquejat.

David i Brooklyn Beckham / Europa Press

David i Brooklyn Beckham / Europa Press

Quan va despertar el seu pare i van buscar l'atracador per la casa, ja era massa tard i s'havia escapat, emportant-se articles electrònics i de disseny valorats en milers d'euros. Ara la policia investiga els fets i han hagut d'augmentar les mesures de seguretat de la residència.

El cotxe de Brooklyn Beckham, fill del famós matrimoni i que ha dut a terme diferents intents de brillar, sense èxit, recorda l'últim caprici de Cristiano Ronaldo, que el 2019 es gastava vuit milions d'euros en un cotxe, que estan acabant de fabricar per a ell i del qual només es produiran deu unitats a tot el món. Es tracta del Bugatti Centodieci, una edició limitada per homenatjar a la icònica casa de cotxes en el seu 110 aniversari.